Köşe Yazısı

Süper Amatör Başladı

Sevgili okurlar öncelikle 2022-2023 sezonu bütün futbol takımlarına kazasız belasız bir sezon geçirmesi dileğimle… Güzel Bulancak ilçemizi temsil eden Ali Durağı Gençlikspor ve İhsaniyespor bu sezonda güzel başarılar sezon sonunda..

Süper Amatör Başladı

Sevgili okurlar öncelikle 2022-2023 sezonu bütün futbol takımlarına kazasız belasız bir sezon geçirmesi dileğimle…
Güzel Bulancak ilçemizi temsil eden Ali Durağı Gençlikspor ve İhsaniyespor bu sezonda güzel başarılar sezon sonunda ilçemize şampiyonluk yakışır. Sezonun ilk maçı olan Ali Durağı Gençlikspor Batlamaspor arasındaki müsabaka 1-1 bitti. Bulancak ek saha tadilat ve onarım sebebi ile Bulancak ilçe takımları antrenman çalışmaları Piraziz ilçe stadında gerçekleştiriyor. Kasım ayında bitecek olan ek saha tadilat bitmesi ile Bulancak takımları ek sahada çalışmalarına başlayacaklardır.

Pazar günü oynanan Ali Durağı Gençlikspor Batlamaspor müsabakasında karşılık goller ve kartlar peş peşe geldi. Maça damga vuran hakemlerin kararları taraftarları ve yöneticileri çıldırttı. Ali Durağı sporun tek golünü Ordulu oyuncusu Umutcan Akyürek attı. Maçta üstün başlayan ve pozisyonlar bulan kulüp buldukları pozisyonları kolayca harcadılar. Önümüzdeki hafta ligin iddialı ekiplerinden Yeniyolspor’a konuk olacak ilçe temsilcimize önümüzdeki maçta başarılar dileriz. Diğer ilçe temsilcimiz İhsaniyespor bu hafta saat 15:15 komşu ilçemiz Pirazizspor ile Piraziz ilçe stadında sezonun ilk maçına çıktı. İhsaniyespor takım iskeleti genç oyunculardan oluşmaktadır. Müsabakaya goller damga vurdu. Maç sonucu 3-2 ev sahibinin üstünlüğü ile Pirazizspor galip geldi. Önümüzdeki hafta ilçe temsilcimiz Batlamaspor ile karşılaşacaktır.

Kendilerine şimdiden başarılar dilerim. Bulancakspor ise sezonun ilk puanı ile tanıştı. Ligin 3. haftasında deplasmanda Ünye şehir stadında Ünyespor ile karşılaştı. Müsabaka 1-1 biterek paylaşıldı. Ligin ilk haftasında Cenap Taner ile yollar ayrıldı. Teknik direktörlük görevine Mehmet Serhan Baki getirildi. Hocamızın işi zor olmasına rağmen üç dört takviye ile zorlu deplasmandan bir puan çıkardılar. Hocamıza ve ekibe önümüzdeki hafta Bulancak ilçe stadında oynayacakları Çarşambaspor maçında başarılar dilerim.

Bütün futbolseverlere önümüzdeki hafta oynanacak olan futbol müsabakalarına davet ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL