Köşe Yazısı

10 OCAK

10 Ocak Gazeteciler Günü olması münasebetiyle gazetecimize gelen ve çiçek gönderen Belediye Başkanımız RECEP YAKAR, Belediye Başkanlığı için aday adayı olan EMRULLAH GUGUK, HAMİT KARAOĞLANOĞLU, CHP Bulancak Belediye Başkan adayı..

10 OCAK

10 Ocak Gazeteciler Günü olması münasebetiyle gazetecimize gelen ve çiçek gönderen Belediye Başkanımız RECEP YAKAR, Belediye Başkanlığı için aday adayı olan EMRULLAH GUGUK, HAMİT KARAOĞLANOĞLU, CHP Bulancak Belediye Başkan adayı NECMİ SIBIÇ ve YAŞARLAR GRUP ve de telefonda kutlayanlara TEŞEKKÜR’ lerimi sunuyorum.

Keşap Belediye Başkanı MEHMET EMÜR’ ün 9 Ocak günü Giresun basın camiasına kahvaltılı kutlamasına da teşekkürlerimi sunuyorum.

İlk defa GİRESUN GAZETECİLER DERNEĞİ Giresun basınına ve bürokratlara kahvaltılı bir kutlama programı yaptı Çok sayıda Giresun bürokratları, milletvekilleri, siyasi parti adayları ve müdürler katıldı, çok güzel oldu.

10 Ocak akşamı Giresun Belediye Başkanı Av. AYTEKİN ŞENLİKOĞLU, kaledeki Belediye Sosyal Tesislerinde yemekli basın kutlaması yaptı. Teşekkürler ederiz.

Dün, 11 Ocak’ta ise Giresun il Sağlık Müdürlüğü, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm doktorlarla birlikte kahvaltılı basın kutlaması yaptılar  ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. FAZIL KULAKLI’ ya teşekkürler ederim.

Bulancakspor 5 maçlık galibiyet serisinin ardından ilk yarının son maçında deplasmandan 1 puanla döndü. Güzel bir çıkış yakalayan kırmızı beyazlılar eminim ki ikinci yarıya da fırtına gibi başlayacaklar ve ligi lider olarak tamamlayacaklar. Gençlerde inanılmaz bir motivasyon ve birliktelik var, umuyorum ki bu hava sezon sonuna kadar aynen bu şekilde devam eder.

Giresunspor ise lige verilen arada Anlatya’da kamp yapıyor. Yeni teknik direktör Serhat Güller yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Transfer tahtasının açılıp açılamayacağı muamması yeşil beyazlı takımda halen sürüyor. Takıma takviye yapılmaz ise 2.lig yolu görünüyor, inşallah komşu illerdeki takımların başına gelen bizim takımımızın da başına gelmez. Hayırlı olsun.

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4658’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL