Köşe Yazısı

ADLİYEDE, YAŞASIN ŞERİAT!!!

İki gün önce İstanbul Anadolu Adliyesi’nde EGE AKERSOY için verilen tahliye ve diğer taraftan İstanbul Anadolu Adliyesi’nde şeriata mensup Ahmet Bostancı’nın tahliye kararına ‘YAŞASIN ŞERİAT’ sloganları İstanbul Anadolu Adliyesi salonu..

ADLİYEDE, YAŞASIN ŞERİAT!!!

İki gün önce İstanbul Anadolu Adliyesi’nde EGE AKERSOY için verilen tahliye ve diğer taraftan İstanbul Anadolu Adliyesi’nde şeriata mensup Ahmet Bostancı’nın tahliye kararına ‘YAŞASIN ŞERİAT’ sloganları İstanbul Anadolu Adliyesi salonu inletti. Yaklaşık 30 kişinin yapmış olduğu bu eylemde ‘ŞERİAT GELECEK’ ‘YAŞASIN ŞERİAT’ sloganlarına ne bir SAVCI ne bir güvenlik mensubundan kimse müdahale etmedi. Yani şeriat geliyor mu? Görünürde Adalet savaşında Adalet?

Emekliler artık yetti diyor yaklaşık 16 milyon emeklinin sessizliğini bozduğu ifade ediliyor. On bin TL ile bir ay bu şartlarda yaşamak mümkün değil. Yerel seçimde buna karşılık vereceğiz diyorlar. Bende Mart ayında bin TL daha verip bunu çözerler diyorum. Para yok deniyor fakat Ankara’da ki Cumhurbaşkanlığı Sarayının GÜNLÜĞÜ 33 MİLYON TL gideri olduğu ülkede emekli maaşı ON Bin TL. Takdirinize bırakıyorum.

Bulancakspor lige verilen arada hazırlıklarını sürdürüyor, ilk yarıda iyi bir çıkış yakalayan kırmızı beyazlılar ikinci yarıya da iyi bir başlangıç yaparak seri galibiyetler almanın hesabını yapıyor. Umuyorum ki başarılı olacaklardır, istikrar önemli.

Giresunspor lige verilen aranın ardından ilk maçını Bodrum deplasmanında yaptı. Ne yazık ki tam bir hezimete uğradı ve sahadan 4-0 mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil bayazlılar da işler iyi gitmiyor. Takımın mali durumu zaten ortada, bir de başarısızlıklar peş peşe geldi mi, 2.ligin kapısı aralanır, sonrası ise tam bir felaket olur. 17 Ocak’ta bir yardım gecesi daha düzenlendi buradan da yaklaşık 4 milyon lira bağış toplandı. Bakalım bu bağışlar yaraya merhem olacak mı hep birlikte izleyip göreceğiz.

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4665’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL