Köşe Yazısı

06 ŞUBAT GEÇTİ…

Üç gün önce Türkiye genelinde 06 Şubat 2023 depreminin anma yıldönümü idi. Şu anda deprem yerindeki SAĞ olan vatandaşlarımızın feryadı deprem anındaki aynı durumdayız. Biz zaten tüm olanlar ne olursa..

06 ŞUBAT GEÇTİ…

Üç gün önce Türkiye genelinde 06 Şubat 2023 depreminin anma yıldönümü idi. Şu anda deprem yerindeki SAĞ olan vatandaşlarımızın feryadı deprem anındaki aynı durumdayız. Biz zaten tüm olanlar ne olursa olsun 17 gün sonra unutuyoruz her konuda. GAZZE bile gündemden düştü..! Ben toplanan paralar ve kesilen deprem paralarının NE olduğunu da merak ediyorum.

 

Bugün Dünya Sigara Bırakma Günü!

Tüm dünya ülkelerinde, tütün ürünleri tüketiminin ve tütün dumanına maruz kalmanın yol açtığı zararlı etkilerinin önlenmesi ve küresel tütün salgınını önlemek amacıyla yapılan çalışmalar bağlamında her yıl 9 Şubat günü, Dünya Sigarayı Bırakma Günü olarak kutlanmaktadır. Eğer sigara kullanıyor iseniz, bunun bir hastalık olduğunu bilmeli ve biran önce size yardımcı olacak bir “Sigara Bırakma Polikliniğine” başvurmalısınız. Sigara ile tek başınıza mücadele etmeniz zor olabilir, çünkü bu bir bağımlılıktır. Giresun Eğitim Araştırma Hastanesinde de 9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü’nde bir adım atmanızı öneriyor, sağlıklı günler diliyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL