Köşe Yazısı

GENE ŞEHİT

İYİ haftalar. Haftası dolmadan gene ŞEHİT, 9 vatan evladı, geçen seferde 12 şehit idi. Ne oluyor? Seçim korkusu mu ? Yazık bu gençlere, bu annelere, bu babalara. Kimin yanlışı diye..

GENE ŞEHİT

İYİ haftalar.

Haftası dolmadan gene ŞEHİT, 9 vatan evladı, geçen seferde 12 şehit idi. Ne oluyor? Seçim korkusu mu ? Yazık bu gençlere, bu annelere, bu babalara. Kimin yanlışı diye sorgulamıyorum o zaten belli. Şehit ailelerini de halini görüyoruz. Hatay’da depremden bu zamana kadar çadır da yaşıyorlar, bu kış yine çadırdalar. Devlet lüx yerlere inşaat yapmanın peşinde. Askeri alanlar imara açılıp binalar yapılıyor, bu millet bunları görüyor. NEDEN susuyor bilmiyorum. Korku mu? Cahillik mi? Saflık mı?

Kar havası başladı, bu yıl sert rüzgarlarda oluşuyor. Araç sahipleri kış lastiği olması gerekiyor. Siyasilerin son bir haftası, yani tüm adaylar bu hafta sonu netleşir, hareketler başlar. Bu arada Bulancak hala beklemede, sıkıntı ne ?

Giresun’da kar 45 köy yolunu ulaşıma kapadı. Köy yolları hizmet bekliyor.

Bulancakspor lige verilen arada hazırlıklarını sürdürüyor ilk yarıda iyi bir çıkış yakalayan kırmızı beyazlılar ikinci yarıya da iyi bir başlangıç yaparak seri galibiyetler almanın hesabını yapıyor. Umuyorum ki başarılı olacaklardır, istikrar önemli.

Giresunspor lige verilen aranın ardından ilk maçını ilk maçını Bodrum deplasmanında yaptı. Ne yazık ki tam bir hezimete uğradı ve sahada 4-0 mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil beyazlılarda işler iyi gitmiyor. Takımın mali durumu zaten ortada, bir de başarısızlıklar peş peşe geldi mi, 2.ligin kapısı aralanır, sonrası ise tam bir felaket olur. 17 Ocak’ta bir yardım gecesi daha düzenlenecek. Bakalım gereken paranın ne kadarı toplanabilecek. Hayırlısı olsun.

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4662.’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL