Köşe Yazısı

Haydi Giresunspor

Giresunspor bu hafta çok önemli bir maça çıkacak. Giresunspor evinde Antalyaspor’u ağırlıyor. Giresunspor’un Çarşamba günü mutlak galibiyet alması lazım. Galibiyet alması da ligde kalması için yeterli değil. Ama öncelikle 3..

Haydi Giresunspor

Giresunspor bu hafta çok önemli bir maça çıkacak. Giresunspor evinde Antalyaspor’u ağırlıyor. Giresunspor’un Çarşamba günü mutlak galibiyet alması lazım. Galibiyet alması da ligde kalması için yeterli değil. Ama öncelikle 3 puanı hanesine yazdırması gerekiyor. O yüzden çarşamba günü oynanacak karşılaşmada taraftarlarımızın takımı yalnız bırakmaması gerekli.

Giresunspor için çok kritik bir viraj. Yeşil-beyazlı ekip bu zorlu mücadelede elinden geleni yapmak zorunda. İnşallah biz 3 puanı alacağız ve sonrasında da İstanbulspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İstanbulspor’da Ümraniyespor ile mücadele edecek.

Deprem felaketi nedeniyle Gaziantep ve Hatayspor ligden çekildi. Ümraniyespor ise ligden düştü. 4 takım bu hafta belli olacak. İnşallah düşen dördüncü takım biz olmayız.

İlimizin marka değeri, profesyonel liglerdeki en büyük temsilcisi Giresunspor’umuz deplasmanda Ümraniyespor karşısında galibiyet almıştır. Giresunspor’umuz deplasmanda iyi futbol oynayarak hanesine 3 puan yazdırdı. Ligin Şampiyonu belli olurken düşme hattı bir ateş çemberidir. Ümraniyespor’un düşmesi kesinleşti. Diğer yandan Giresunspor ve İstanbulspor arasından bir takım daha düşecek. O da 38.hafta da belli olacaktır.

Giresunspor bu sezonda ligde kalmalı. Giresun halkı 44 yıl sonra gelen Süper Lig macera bitirmemelidir. Tüm Giresun halkı Giresunspor’un yanında olmalıdır. Giresunspor bu şehrin markasıdır. Bir ilin tanınmasında en büyük değer futboldur. Bu da Giresunspor’dur. O yüzden takımımıza sonuna kadar destek vermeliyiz. Buradan tüm Giresunlulara çağrımızdır. Bu hafta oynayacağımız Antalyaspor mücadelesine tüm Giresunluları davet ediyorum. Bu takım yalnız değildir. Sonuna kadar Giresunspor’un yanında olmalıyız. Giresunspor bu sezonda ligde kalacaktır. Buna yürekten inanıyorum.

2022-2023 sezonunda Galatasaray Süper Lig şampiyonu olmuştur. Bu şampiyonluğun diğer şampiyonluklara göre çok büyük değeri vardır. Cumhuriyetin 100. yılında Galatasaray şampiyon olmuştur. Bu şampiyonlukla Galatasaray’ın 23. şampiyonluğu kutlanmıştır. Bütün Galatasaray camiasını ve taraftarlarını tebrik ediyorum.

Giresunspor’umuza Başarılar Diliyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL