Köşe Yazısı

Gündem 1. Amatör

Giresun 1. Amatör’de bizi temsil eden 4 futbol kulübümüz vardır. Bahçelievlerspor, Ballıcaspor, Çotanakspor ve Pazarsuyu Yıldız Spor’dur. Bu hafta Pazar günü Bulancak derbisi oynandı. Bahçelievlerspor ile Pazarsuyu Yıldız Spor futbol..

Gündem 1. Amatör

Giresun 1. Amatör’de bizi temsil eden 4 futbol kulübümüz vardır. Bahçelievlerspor, Ballıcaspor, Çotanakspor ve Pazarsuyu Yıldız Spor’dur. Bu hafta Pazar günü Bulancak derbisi oynandı. Bahçelievlerspor ile Pazarsuyu Yıldız Spor futbol müsabakasına çıktı. Bulancak ilçe stadı oynanan futbol müsabakasına Bulancaklı futbolseverler yoğun ilgi gösterdi.

Pazarsuyu Yıldız Spor güzel futbolu ile Bahçelievler sporu 2-1 yendi. Pazarsuyu Yıldız Spor, genç kadrosu ile maça istekli ve arzulu başladı. Pazarsuyu Spor 3 puan alarak puanını 10’a çıkardı. Zirve takibini bırakmayacağını bir kez daha gösterdi. Bahçelievlerspor ise maçta gol pozisyonlarını harcadı. Bahçelievlerspor mağlup olmasına rağmen 16 puanda kaldı ve zirve yarışını bırakmadı.

Diğer ilçe temsilcimiz Çotanakspor, zirve yarışını yakından ilgilendiren Giresun Çınarlar Spor ile Giresun Merkez İlçe Stadı 15 Temmuz’da karşılaştı. 1. Amatör’ün iki iddialı takımı güzel futbolları ile taraftarlarını mest etti. Çınarlar Spor maçı 2-1 kazanarak hanesine 3 puan yazdırdı. Zirve yarışında en yakın takipçisine 6 puan fark attı.

Diğer ilçe temsilcimiz Ballıcaspor ise Pazar günü Bulancak İlçe Stadı’nda Ören Belediyespor’u konuk etti. Futbol müsabakasında gergin anlar oldu, maça 5 kırmızı kart damga vurdu. Ballıcaspor genç ve yetenekli oyuncularıyla maçı 4-3 kazanmasını bilerek hanesine 3 puan yazdırdı ve rahat bir nefes aldı.

Şehrimizin ağabeyi ve markası Bulancakspor’umuz da ise sessizlik devam ediyor. Transfer çalışmaları devam eden Bulancakspor’da en kısa sürede tamamlanacağı düşünülüyor. Bölgesel Amatör Ligi devre arasında Bulancakspor çalışmalarına Bulancak ilçe Stadı’nda devam ediyor.

İlçe temsilcilerimize önümüzdeki haftalardaki maçlarında başarılar dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL