Köşe Yazısı

Giresun’da Süper Amatör

Bu hafta oynanan süper amatör müsabakalarında güzel maçlar izledik. Bulancak takımları haftayı kötü kapattılar. Bulancakspor kötü gidişata devam ediyor. Ligi çok kısa süre kala toplanan takım çok az zamanda güzel..

Giresun’da Süper Amatör

Bu hafta oynanan süper amatör müsabakalarında güzel maçlar izledik. Bulancak takımları haftayı kötü kapattılar.
Bulancakspor kötü gidişata devam ediyor. Ligi çok kısa süre kala toplanan takım çok az zamanda güzel işler yaptı. Yetersiz kadrosu ile elinden gelenin en fazlasını yapan kulüp teknik heyet ve futbolcular sahada terinin son damlasına kadar savaşıyorlar. Bu haftada kendi evinde kendi seyircisi önünde samsun ekibi Çarşambaspor ile karşılaştı. İlk yarı 2-0 geriye düştü ve devamında Bulancakspor kırmız kart görerek 10 kişi kaldı. Çarşambaspor ikinci yarı iki gol daha bularak 4-0 maçı kazandı. Bu kötü gidişata biran önce çözüm bulunmalıdır. Bulancak spor önümüzdeki hafta gider samsun ekibi Atakum Spor ile samsunda karşılaşacaktır.
Diğer süper amatör temsilcimiz Ali Durağı Gençlik Spor bu hafta deplasmanda Giresun Merkez iddialı takımlarından Yeniyol Spor ile 15 Temmuz Merkez sahasında karşılaştılar. Maça yoğun ilgi vardı. Ali Durağı spor taraftarları takımı yalnız bırakmadılar. Maça üstün başlayan taraf temsilcimiz Ali Durağı Spor oldu. Maçın ilk yarısında penaltı kazanan Ali Durağı spor penaltından sonuç alamadı. Devamında baskılı oyunu bırakmayan takım ilk yarısında golcüsü Enes’in golü le 1-0 öne geçti. İlk yarının bitimime çok kısa süre kala oyuncusunun kırmızı kart görmesi ile temsilcimiz 10 kişi kaldı. İkinci yarı bitimime çok kısa süre kala Yeniyolspor gol bularak skoru eşitledi. Hakemin son dakikalarda tutumu oyuna etki etti. Uzatmalar 8 dakika gösterilmesine rağmen 17 dakika oynandı Yeniyolspor golü buldu ve maç bitti. Maç sahada kazanılmalıydı. Temsilcimiz önümüzdeki hafta camili örnek sporun ligten çekilmesi ile haftayı üç puan alarak bay geçirecektir.
Diğer temsilcimiz İhsaniyespor ise Batlamaspor ile Giresun 15 Temmuz sahasında karşılaştı. İhsaniye spor maçın büyük bölümünü üstün tamamladı. Temsilcimiz İhsaniyespor maçın 36. dakikasında istekli futbolu ile maçı 3-1 getirdi. Gergin geçen müsabakada temsilcimiz skoru koruyamadı Batlamaspor 88. dakikada bulduğu penaltı ile maçı 4-3 kazandı. Haftaya İhsaniyespor spor Piraziz’de Yeniyolspor ile karşılaştır.

Bütün takımlara başarılar dilerim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL