1926 Bulancakspor U-17 Takımı, 2023-2024 sezonunda Giresun Ligini namağlup lider olarak tamamladı.Bu sene tüm alt yapı takımlarımız başarı elde ettiler
1926 Bulancakspor U-17 Takımı, 2023-2024 sezonunda Giresun Ligini namağlup lider olarak tamamladı.Bu sene tüm alt yapı takımlarımız başarı elde ettiler diyen 1926 Bulancakspor Kulübü Başkanı Emrullah Guguk, “Tüm maçlarını namağlup tamamlayarak Giresun İl Şampiyonu olan U-17 takımımız ile yemekte bir araya geldik. Takımımızı ve Teknik Heyetimizi tebrik ediyorum.
Bu gidişle bir kaç yıl sonra A Takımımıza futbolcu takviyesinde bulunarak; kendi yetiştirdiği evlatlarıyla sahada mücadele eden Bir Bulancakspor göreceğiz İnşaAllah.” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)