Köşe Yazısı

Bulancakspor Kötü Başladı

İlçemizin markası abisi çoğunun gençliği çoğunun ise bir anısı olduğu kulüp Giresun derbisinde 3 – 0 mağlup oldu. Kısa zaman önce kulübü devir alan işe el koyan belediye başkanı Recep..

Bulancakspor Kötü Başladı

İlçemizin markası abisi çoğunun gençliği çoğunun ise bir anısı olduğu kulüp Giresun derbisinde 3 – 0 mağlup oldu. Kısa zaman önce kulübü devir alan işe el koyan belediye başkanı Recep Yakar ve ekibi ligin az süre kalmasına rağmen takımı sahaya indirdiler.
Son bir hafta kala transfer çalışmalarına başlayan yöneticiler sınıfta kaldı. İyi bir şekilde hazırlanamadı sezon öncesi kamp bile yapamayan kulüp tam anlamı ile hazır bile değildi. Takımın kaptanı Bulancak çocuğu Osman Bayraktar geçen sezonun son maçında gördüğü kırmızı kart sebebi ile bu derbide oynayamadı. Tamamen geçen sezondan çok farklı yeni kadrosu ve yeni hocası ile sezon içinde işleri zor görünüyor. Hem bir köşe yazarı hem de Bulancakspor taraftarı ve Bulancak çocuğu olarak değerli kulüp başkanımızın değerli yöneticilerimizin biran önce işe el atıp ellerini taşın altına koyup gerekli müdahaleleri yapmaları gerekmektedir.
Asırlık kulüp bunları hak etmemektedir. Yeri kesinlikle bu lig değildir. Şu da gerçektir bu iş meşakkatli ve bütçe istemektedir. Bu yol engebelidir zordur çetindir. Ama başarılara açtır. Bulancakspor yöneticilerinin gerekli müdahaleleri yaptıktan sonra taraftarı ve ilçe halkı sahip çıkacaktır. İçerde ve dışarıdaki maçlarda tribünleri dolduracaklardır. Bu süreçte değerli Bulancak Belediye Başkanı Sayın Recep Yakar’a büyük işler düşmektedir.
Bu yolda Sayın Yakar’a kazasız belasız bir sezon geçirmesi dileğimle.
Bizler taraftarlar olarak geçtiğimiz yıllarda yaptığımız gibi sonsuz desteklerimizi verip bu koca çınarı ayağa kaldırmalıyız. Diğer yandan ise Görele spor yönetimini ve taraflarını kınıyorum. Bulancakspor taraftarına kapılarını kapayan Görelespor yönetimi ve yetkili mevkileri bu tutumlarından dolayı doğru bulmuyorum. Bundan dolayı iki kulüp taraftarlarını birbirlerine düşman etmektedirler.
Bu ilin iki bölgesel amatör takımı olan ve iki ilçeyi temsil eden bu kulüpleri kardeşlik dostluk parolası ile yönetmelidirler.
Sonuç olarak bu müsabakalar derbi havasında geçmektedir. Her kötü atılan adım bir sonraki maçları etkilemekte iki dost ilçeyi birbirine düşman etmektedir. Herkes bundan sonra üstüne düşen görevi layıkıyla yapmalıdır. İki takıma önümüzdeki haftaki maçları için başarılar diliyorum.
Bulancakspor’umuz bu hafta kendi sahası kendi seyircisi önünde Niksar Belediyespor ile karşılaşacaktır. Bu maçta takımımıza başarılar diliyorum. Bu maça galibiyet parolası ile çıkacakları dan hiç bir şüphemiz yoktur. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum. Şanlı Bulancakspor taraflarını tribüne bekliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL