Köşe Yazısı

ZAMLAR.!

İYİ Haftalar…   Seçim sonrası başlayan zam tufanı, ay sonunu zor getiren yurttaşın belini bükmeye devam ediyor. Hayat çok pahalı, gerçekten geçim çok zor. İş yok, güç yok, millet kan..

ZAMLAR.!

İYİ Haftalar…

 

Seçim sonrası başlayan zam tufanı, ay sonunu zor getiren yurttaşın belini bükmeye devam ediyor. Hayat çok pahalı, gerçekten geçim çok zor. İş yok, güç yok, millet kan ağlıyor. Dur durak bilmeyen zamlara bir son gelmesi beklenirken emekli vatandaşlar, ne açıklanan 6 aylık enflasyon farkından ne de AKP’nin Meclis’e getirdiği yasa teklifinden umduğunu bulamadı. Memur emeklileri de, memurlara yapılan zamdan yararlanamazken, aylığı 7 bin 500 TL’nin altında kalan SSK ve BAĞKUR emeklileri ise yine aynı maaşı almaya devam edecek. Sağlık çalışanları tarafında ise durum daha vahim; memur maaşı zammını protesto etmek için bugün bir günlük iş bırakma eylemi yapacak.

 

Paranın değeri günden güne azalma yarışı yapıyor. Sebzeleri köylerimizde bulamıyoruz dışardan gelenlerde tabii ki çok pahalı, Hükümet ÖTV de ve bazı zorunlu ihtiyaçlara da zam yapma durumunda peki bu zamlar nereye kadar olacak? Allah yardımcımız olsun.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Karadeniz bölgesinde, özellikle Kurban Bayramı ve sonrasında kene yapışmasına bağlı Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış olduğunu duyurdu. KKKA hastalığının olduğu bölgelere ve fındık bahçelerine gidecek vatandaşlarımızın önlemlerini alması gerekiyor. Aksi takdirde kenenin vücutta geç fark edilmesi büyük sorunlara yol açabiliyor. Özellikle de bölgemizde bahçeye giden vatandaşlarımızın çoraplarını pantolonlarının üzerine çekmesi, kendini her gün vücuduna kene yapışıp yapışmadığı noktasında kontrol etmesi gerekiyor. Çünkü kene ne kadar vücutta kalırsa hastalık da o kadar ağır seyredebiliyor. Kene Yapışmasına Karşı Herkes Dikkatli Olmalı!

 

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim..

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4468’inci günü…

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL