Köşe Yazısı

ZAFERİMİZİN 100. YILI

İYİ Haftalar… 30 AĞUSTOS 1922 ZAFERİ, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama..

ZAFERİMİZİN 100. YILI

İYİ Haftalar…

30 AĞUSTOS 1922 ZAFERİ, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır. Bu zafer; bütün yokluklara, imkansızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir. Aziz milletin bu zaferle milli hakimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders verdi. Hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetten ödün vermeyeceğimizi, sonsuza kadar var olacağımızı tüm dünyaya gösterdik. Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Savaşımızın BAŞKOMUTANI GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ü, silah arkadaşlarını, vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi ve merhum gazilerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyor, aziz milletimizin 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 100. YILINI Kutluyorum.

Fındık hasasında sona yaklaşılıyor. Ancak yüksek kesimlerde olgunlaşmayan fındıklar daldan dökülmek bilmiyor. Bu sebeple üreticiler sıkıntı çekiyor. Hasat rahatlıkla Eylül ayının sonlarını bulacak. Umarım havalar yağışlı geçmez ve üreticimiz fındık kuruturken mağduriyet yaşamaz.

Fındık fiyatları halen serbest piyasada 47 TL civarında seyrediyor. TMO alım şartları üreticiyi biraz zorlasa da piyasadan farklı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı fiyat olan 54 TL’den fındıkları alıyor. Üretici iki arada bir derede kaldı. Kimler, neden böyle oyunlar oynuyor akıl sır ermiyor. YAZIK BU ÜRETİCİNİN EMEĞİNE!

Süper Lig’de 4. Haftayı geride bırakıyoruz… Giresunspor dört haftada 2 yenilgi 2 galibiyet aldı. Kayserispor maçından 3-0 beklenmedik bir skorla ayrılmış olsak da önümüzdeki maçlarda galibiyet serimiz artacaktır. Buna inanarak yolumuza emin adımlarla devam etmeliyiz. Günden güne iyiye gideceğimizi düşünüyorum. Giresunspor’umuza Başarılar Diliyorum.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4157’nci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL