Köşe Yazısı

Spor camiası birlik beraberlik mesajı

Yaşanan deprem afettnde spor camiasıda etkilendi. Çoğu profesyonel ve amatör spor kulüplerimiz ligden çekildi. Futbolcular deprem bölgesine elinden gelen destekleri gösterdiler. Futbolcular için manevi anlam taşıyan formalarını ve futbol toplarını..

Spor camiası birlik beraberlik mesajı

Yaşanan deprem afettnde spor camiasıda etkilendi. Çoğu profesyonel ve amatör spor kulüplerimiz ligden çekildi.
Futbolcular deprem bölgesine elinden gelen destekleri gösterdiler. Futbolcular için manevi anlam taşıyan formalarını ve futbol toplarını açık artırmaya çıkararak deprem bölgesine bağışladılar. Bütün kulüpler tek yürek tek bilek oldular. Süper ligde mücadele veren Hatayspor ise profesyonel futbolcusu Christian Atsu’yu kaybetti futbol camiasının bir kez daha yürekleri parçalandı.Kimi yandan çoğu ülkede futbol müsabakalarının devam ettiği bu günlerde profesyonel futbolcular ve takımlar Türkiye’de yaşanan deprem afetine kayıtsız kalmadı saygısını ve üzüntüsünü gösterdiler. Yurtdışında profesyonel futbolcular yaptıkları destekler ile acımıza ortak oldular.
Son yıllarda yaşanan en büyük felaketlerden biri olan bu depremde hayatını kaybedenlere rahmet geride kalanlara sabır yararlılara geçmiş olsun diliyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL