Köşe Yazısı

Sözün Bittiği Yerdeyiz

Ülkemizde yaşanan deprem afetleri 10 ilimizi etkiledi. Merkezi Kahramanmaraş olan afette çok can kaybımız oldu. Spor camiasının da bu doğal afette kayıpları oldu. Türkiye Futbol Federasyonu liglere ara verilmesine karar..

Sözün Bittiği Yerdeyiz

Ülkemizde yaşanan deprem afetleri 10 ilimizi etkiledi. Merkezi Kahramanmaraş olan afette çok can kaybımız oldu.
Spor camiasının da bu doğal afette kayıpları oldu. Türkiye Futbol Federasyonu liglere ara verilmesine karar verdi. Profesyonel takımlarımızdan Gaziantepspor, Adanaspor, Yeni Malatyaspor, Diyarbakırspor, Adıyaman FK ve Malatya Erguvanspor ligden çekilme kararı aldı.
En acı olayımız ise Giresun’un çocuğu, Giresunspor alt yapısında yetişen Kahramanmaraş İstiklalspor forması giyen Saruhan Bolat’ın göçük altında kalıp vefat etmesidir. Cenazesi geçtiğimiz günlerde Yağlıdere ilçesinde toprağa verilmiştir. Cenazeye Giresun ili spor camiası, takım arkadaşları ve Yağlıdereli vatandaşlar katıldı. Aynı binada Saruhan’ın takım arkadaşı olan üç futbolcu da hayatını kaybetti. Ülke olarak bu zor zamanları en kısa zamanda atlatmamız dileği ile…
Gazete Savaş ailesi olarak depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL