Köşe Yazısı

SADIK DOST..

İYİ Haftalar… Hayvanları korumak ve onların da sahip olduğu haklara yönelik farkındalık yaratmak için 1931’den beri her yıl 4 Ekim’de bütün dünyada Hayvanları Koruma Günü kutlanıyor. Kutlamaların amacı evlerimizdeki, sokaklarımızdaki,..

SADIK DOST..

İYİ Haftalar…

Hayvanları korumak ve onların da sahip olduğu haklara yönelik farkındalık yaratmak için 1931’den beri her yıl 4 Ekim’de bütün dünyada Hayvanları Koruma Günü kutlanıyor. Kutlamaların amacı evlerimizdeki, sokaklarımızdaki, çiftliklerimizdeki ve doğal yaşam alanlarındaki hayvanların yaşam koşullarını iyileştirmek, onları korumak ve onların bizler için önemini herkese benimsetmektir. Bugün hayvan dostlarımız için bir şeyler yapabiliriz. Yakın çevrenizdeki birtakım çalışmalarda gönüllü olarak yer alabiliriz. Böyle bir çalışma yoksa sokaklarımızdaki hayvanlar için mama ve su bırakabiliriz. Satın almaktansa barınaktan bir hayvan sahiplenebilirsiniz. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Kutlu Olsun!

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem vaadiyle bir araya gelen Millet İttifakı’nı oluşturan 6’lı masanın ikinci tur görüşmeleri geçtiğimiz gün yapıldı. Görüşmenin ardından yapılan ortak açıklamada, “Milletimiz müsterih olsun! Toplumsal, siyasal ve ekonomik sorunları her geçen gün ağırlaştıran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin, keyfilikle ve kural tanımazlıkla, Türkiye Cumhuriyeti’ni bir şahıs devletine dönüştürmesine ve 85 milyonu uçuruma sürüklemesine asla izin vermeyeceğiz” denildi. Gelişmelerin takipçisi olmaya devam ediyoruz…

Giresun’da 1991-1995 genel seçimlerinde ANAP ve DYP’den 19. ve 20. Dönemlerde Milletvekilliği yapan Dr. Ergun Özdemir hayatını kaybetti. Dr. Ergun Özdemir için dün Giresun merkezde Hacı Miktat Camii’nde tören düzenlendi. Özdemir’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Giresunspor Alanya deplasmanından bir puanla döndü. On kişi kalmamıza rağmen sahadan puanla ayrılmak Giresunspor için moral oldu. Artık bu maçı geride bıraktık, önümüzde zorlu Beşiktaş maçı var. Umarım bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde üç puanı alan taraf biz oluruz.

Bulancakspor deplasmanda Görelespor’a 3-0 mağlup oldu. Bulancakspor sezona geç başladı, ilk maçlar her zaman zordur takımımız ilerisi için ümit verdi, bundan sonraki maçlarda çok daha iyi olacaktır.
Pazarsuyu Yıldız Spor kulübü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şuan için teknik ekip ve oyuncular çok iyi anlaşıyor, inşallah bu sezon iyi bir sezon geçiririz ve süper amatör kümeye çıkarız.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4192’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL