Köşe Yazısı

ÖĞRETMENİM..!

İnsan yetiştirme sanatı olarak ifade edebileceğimiz öğretmenlik en kutsal mesleklerin başında gelmektedir. Bizleri bilgiyle buluşturan, eğiten ve nitelikli bireyler olmamızı sağlayan, yarınlarımızı şekillendiren ve bizleri hayatla bağlayan öğretmenlerimiz, anne ve..

ÖĞRETMENİM..!

İnsan yetiştirme sanatı olarak ifade edebileceğimiz öğretmenlik en kutsal mesleklerin başında gelmektedir. Bizleri bilgiyle buluşturan, eğiten ve nitelikli bireyler olmamızı sağlayan, yarınlarımızı şekillendiren ve bizleri hayatla bağlayan öğretmenlerimiz, anne ve babamızdan sonra hayatımızın en kutsal varlıklarıdır. Bir toplumun aydınlık geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere bilgiyi, ahlakı, davranış biçimini saygı ve sevgiyle işleyen en büyük değerlerimiz öğretmenlerimizdir. Cumhuriyetimizin Kurucusu, Başöğretmen GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, ‘Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ diyerek öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yapmış, öğretmenlerin ne denli bir öneme haiz olduğuna işaret etmiştir. Başta başöğretmenimiz GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere, şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, emekli, öğretmenlerimize sağlık ve esenlikler, görevi başında bulunanlara çalışmalarında başarılar diliyorum. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Çalışan emekliler 5000 TL alamadı. Memura verilen seyyanen 8.077 TL zam emeklilere verilmedi. Anayasanın eşitlik ilkesine uyulmadı. Ayrımcılık yapıldı. Ülkemizdeki vergi artışları, gıda ve diğer ürünlere yapılan acımasız zamların faturasını çalışan kesim ve emekliler ÖDEMEMELİ. Zamların ve vergi artışlarının faturası ülke geneline eşit yayılmalı. Ülke büyümesini paylaşanlar vergileri de yüklenmeli. Haksızlık emekliden alınmalı.

Türkiye genelinde Grip salgını, Öksürük ve Uyuz salgını çok yüksek. Hijyen olmayan yerlerden uzak duralım. Kış kendini göstermeye başladı. Sıkı giyinip, hijyen kurallarına lütfen dikkat edelim. Kendimizi koruyalım.

Giresunspor, bu hafta önemli bir mücadeleye çıkacak. Evimiz de Kocaelispor’u konuk edeceğiz. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Hocamıza ve oyuncularımıza çok iş düşüyor. İnşallah bu hafta evimiz de 3 puan alacağız. Öncelikle defansımızı sağlam tut-malıyız. Rakibimiz güçlü lakin yenilmez değiller. Bu işi başarabiliriz. Takımımıza başarılar diliyorum.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4608’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL