Köşe Yazısı

MEVLİD KANDİLİ..

İYİ Haftalar… Mevlid, “doğum zamanı” demektir. Kuranı kerimde yer almamaktadır. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğduğu geceye MEVLİD KANDİLİ denir. Bu gece aynı zamanda Rebiülevvel ayının 12. gecesidir. Dünyanın her..

MEVLİD KANDİLİ..

İYİ Haftalar…

Mevlid, “doğum zamanı” demektir. Kuranı kerimde yer almamaktadır. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğduğu geceye MEVLİD KANDİLİ denir. Bu gece aynı zamanda Rebiülevvel ayının 12. gecesidir. Dünyanın her kesiminden Müslümanlar, her sene bu geceyi Mevlid Kandili olarak kutlamaktadır. İslam’da Hz Muhammed (sav)’in doğum günü farklı mezheplerde de kutlanır. Sünniler Rebiülevvel ayının 11. Gecesini 12.’ye bağlayan geceyi, Şiiler ise 17. günü Mevlid günü ve 17’ye dönen geceyi de Mevlid Gecesi olarak adlandırırlar. Bu iki tarih arasındaki haftayı da Kutlu Doğum Haftası olarak ilan etmişlerdir. Bu vesileyle tüm Müslüman aleminin Mevlid Kandili’ni kutlarım.

Giresun Kalite Fındığı serbest piyasada 46-47 liradan alıcı buluyor. Giresun siyasetçilerinden fındıkla ilgili hala bir ses yok. Bu sessizlik fındık üreticilerini tedirgin ediyor, Giresun siyasetçilerine buradan sesleniyorum, bir an önce fındık konusunu ele almaları lazım aksi takdirde fındık üzerinden oynanan oyunlara sessiz kalıyorlar, fındık üreticisi bu yapılanları unutmaz ve yeri, vakti ve zamanı geldiğinde Giresun siyasetçilerine gereken cevabı vereceklerdir.

Mazot fiyatlarına peş peşe gelen zamlar vatandaşları çileden çıkardı. Bu artış ülkemizin yaşadığı ekonomik kriz araç sahiplerinin belini büktü. Yetkililer en kısa zamanda bu işe bir çözüm bulması gerekmektedir aksi takdirde çok sayıda araç sahipleri kontak kapatacak duruma geldi. Umarım bu işe bir çözüm bulunur ve araç sahipleri biraz rahat bir nefes alırlar.

Giresunspor Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Süper Ligin köklü kulüplerinden Beşiktaş ile mücadele edecek. Takımımıza bu zorlu maçta başarılar dilerim, umarım güzel ve zevkli bir oyun olur ve kazanan Giresunspor olur.

Bulancakspor’da Görelespor yenilgisi sonrası teknik ekipte değişiklik oldu. Yeni teknik direktör MEHMET SERHAN BAKİ ve ekibine hoş geldin der, bu hafta oynayacakları Niksar maçında başarılar dilerim.

Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü teknik ekip ve oyuncuların yaptığı antrenmanlarla lige hazırlanıyor. Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü’nün bu sezonki hedefi üst sıralardır. İyi bir ekip kurduk, umarım bu çalışmalar takıma olumlu yansır ve ligde istediğimiz sonuçları alarak Süper Amatör’e çıkarız. Sporseverlerin Amatör maçları izlemelerini dilerim.

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4195’inci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL