Köşe Yazısı

LAİKLİĞE VE LAİK EĞİTİME SAHİP ÇIKALIM.!

İYİ Haftalar…   Her zaman şiddetle kınadığım TARİKAT’lar işleri ilerleterek okullara yani MİLLİ EĞİTİM camiasının İmam Hatiplileri ve tarikat üyelerini öğretici olarak görev vermeye çalışıyorlar. Açıkçası laiklikten uzaklaştırma gayreti içindeler…

LAİKLİĞE VE LAİK EĞİTİME SAHİP ÇIKALIM.!

İYİ Haftalar…

 

Her zaman şiddetle kınadığım TARİKAT’lar işleri ilerleterek okullara yani MİLLİ EĞİTİM camiasının İmam Hatiplileri ve tarikat üyelerini öğretici olarak görev vermeye çalışıyorlar. Açıkçası laiklikten uzaklaştırma gayreti içindeler. Şiddetle protesto ediyorum.

 

Acı Haber: 2 Kahraman Askerimiz Şehit! Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan 2 askerimiz maalesef şehit düştü. Pençe Kilit Operasyonu kapsamında şehit düşen kahramanlarımız Piyade Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya ve Piyade Uzman Çavuş Halil Şahin’e Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

 

14 Haziran 2023 Çarşamba günü itibariyle Jandarma Teşkilatımız 184 Yaşında… Jandarma Teşkilatı, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla 184 yıldır gece gündüz demeden görev yapıyor. Vatanın her karışında azim ve özveriyle çalışan Jandarma Teşkilatımız, büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın 184. Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun.

 

Giresunspor eski başkanı HAKAN KARAAHMET dün Giresun Kalesi’nde üç saatlik bir basın toplantısı yaptı. A’dan Z’ye detaylarıyla açıkladı sonrasında basının sorularını cevapladı. İzlediğim kadarıyla Açıklamalar ve Belgelerle Başkan Karaahmet’e teşekkür etmek gerekirken haksız saldırlar oluşmuş ve de devam ediyor. Bana göre takımı şampiyon yapan bir BAŞKAN ve Takımı Birinci Lige Düşüren Bir BAŞKAN. Ben bu şekilde görüyorum. Giresunspor bizim sahip çıkalım.

 

Havaların ısınmasıyla Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakalarında artış yaşanıyor! Keneler, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi’ni bu hastalıkla enfekte olan hayvanlardan alıp insana taşıyor. Yaz aylarının korkutan hastalığı hayvanlarda bir hastalık yapmazken, insana bulaştığında yüzde 40 ölüme neden olabiliyor. Hastalık, hayvanlardan da insana geçebiliyor. Bulaştığında grip benzeri semptomlar ortaya çıkıyor. Uzmanlar, kenenin mutlaka sağlık kuruluşlarında çıkarılması gerektiği konusunda uyarıyor. Dikkatli olmakta fayda var!

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4444’üncü günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL