Köşe Yazısı

KIRKBEŞ GÜN KALDI.!

İYİ Haftalar… Seçimler yaklaştıkça siyasette oyunlar-kaprisler çoğalıyor. İNCE’nin siyaseti, ERBAKAN’IN siyaseti ve AĞIRALİOĞLU’nun siyaseti bana göre tam bu durumda. Buna rağmen “MİLLET İTTİFAKI” sabırla ilerleme kaydediyor. İktidarın yirmi bir yıldır..

KIRKBEŞ GÜN KALDI.!

İYİ Haftalar…

Seçimler yaklaştıkça siyasette oyunlar-kaprisler çoğalıyor. İNCE’nin siyaseti, ERBAKAN’IN siyaseti ve AĞIRALİOĞLU’nun siyaseti bana göre tam bu durumda. Buna rağmen “MİLLET İTTİFAKI” sabırla ilerleme kaydediyor. İktidarın yirmi bir yıldır vermedikleri son üç aydır veriliyor.! Üstüne üstlük deprem enkazı ve zayiatı da var.! Muhalefet grubu hala yüz yirmi sekiz milyar dolarının hesabını istiyor. Dikkatimi çeken “küçük balıklar, büyük balıkları yemeye çalışıyor” görüntü bu.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için takvim 18 Mart’ta işlemeye başladı. Son olarak Cumhurbaşkanlığı seçimi için geçici aday listesi 28 Mart’ta Resmi Gazete’de yayımlandı. YSK tarafından ilan edilen geçici listede Cumhurbaşkanı adayı olarak 4 isim yer alıyor. Bu isimler; Kemal KILIÇDAROĞLU, Muharrem İNCE, Recep Tayyip ERDOĞAN ve Sinan OĞAN. Bugün Cumhurbaşkanı kesin aday listesi yayımlanacak ve propaganda dönemi başlayacak. 1 Nisan’da, Cumhurbaşkanı adaylarının pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için YSK’da kura çekimi yapılacak. Hayırlısı olsun.

Giresun’da ve bölgemizde yüksek kesimlere yağan karlar fındık üreticilerini korkuttu. Ziraat Odası da soğuk havalar dolayısıyla yaşanabilecek don olayının tehlikeli olabileceğini belirtti. İnşallah aksi bir durum olmaz ve üreticiler mağdur olmaz.

Oruç tutarken daha sağlıklı ve zinde olabilmek için mutlaka sahura kalkılması gerekiyor. Sahur yapmadan tutulan oruç, gün içerisinde kan şekerimizin daha fazla düşmesine, halsizliğe ve uyku haline sebep oluyor. Aç geçirilen bu uzun süre sonunda iftarda daha fazla yemek yiyeceğiz ve bu da midemizi çok daha fazla doldurmamıza sebep olacak. Bu durum da birçok sağlık sorununa neden oluyor. Dikkatli olmamız lazım.

Giresunspor, bu hafta sonu Alanyaspor ile oynuyor. Oyuncular, Milli maç arasında umarım iyi çalışmışlardır. Giresunspor, Alanyaspor’u hafife almasın. Giresun’un seyircisi takımımızı yalnız bırakmasın. Giresunspor’a başarılar diliyorum.

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4370’inci Günü..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL