Köşe Yazısı

KATLİAM.!

İYİ Haftalar… Filistin’de, tüm dünyanın gözleri önünde bir katliam yaşanıyor. Gücü elinde tutanlar kadın, çocuk, yaşlı demeden binlerce masumu şehit ettiler, etmeye de devam ediyorlar. Modern dünya denilenler ses çıkarmıyor,..

KATLİAM.!

İYİ Haftalar…

Filistin’de, tüm dünyanın gözleri önünde bir katliam yaşanıyor. Gücü elinde tutanlar kadın, çocuk, yaşlı demeden binlerce masumu şehit ettiler, etmeye de devam ediyorlar. Modern dünya denilenler ses çıkarmıyor, ses çıkaranları da zalimi destekliyor. Bütün bunları izlerken boğazımız düğümleniyor. Sosyal medyada yazılıp çizilenler, insanların bilgisizce konuşmaları, bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışı kahrediyor bizleri. Mescidi Aksa sadece Filistin’in problemi değildir. Bütün İslam aleminin, hatta bütün kutsal dinlerin problemidir burada yaşanan zulüm. Filistin’deki mücadeleyi savunmak tüm insanlığı savunmaktır; barışı, adaleti ve bağımsızlığı savunmak demektir. Filistin’de insanlık; bebekler, çocuklar, kadınlar ve mazlum ve masum Filistinliler katlediliyor. Bu insanlık dramına herkesin dur, demesi gerekir. Bu vahşetin karşısında tüm insanlığın set olması gerekir.

ULU ÖNDERİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün emaneti Cumhuriyetimizin, 100.yılına sayılı günler kaldı. Ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımız sokakları bayraklarla süslemeye başlayarak Cumhuriyet Bayram’ına hazırlıklar yapıyor. Yurdun her köşesinde Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri yapılmaya başlandı. Cumhuriyetimizin 100. yılı, bizler için yeni bir başlangıç olsun. Bu başlangıçta, Cumhuriyetimizin kazançlarını daha da ileriye taşımak için hep birlikte çalışalım. CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN.

Türk askerinin, Irak ve Suriye’deki görev süresinin uzatılmasını öngören tezkere Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi. Söz konusu tezkere, yabancı askerlerin Türkiye’de bulunmasının, daha net bir ifadeyle, yabancı asker postallarının kutsal vatan toprağımızı çiğnemesinin önünü açmaktadır. Yabancı silahlı kuvvetlerinin ülkemizde bulunması ne kadar doğrudur? Yabancı asker demek, işgal demek değil midir? Bizim ordumuzun yapamadığı şey nedir ve verilen bu karar ne kadar doğrudur?
Giresunspor, bu hafta evinde Boluspor’a 1-0 yenildi. Bu kötü gidişata bir an önce dur dememiz lazım. Evimiz de oynadığımız maçlarda yenemiyorsak yenilmeyeceğiz. Evimiz de en azından bir puan almamız gerekiyor. Gençlerden kurulu bir takımımız var. İnşallah ilerleyen haftalar da daha iyi sonuçlar alırız. 1926 Bulancakspor, Bölgesel Amatör Ligin 2.haftasında Arsinspor ile deplasman da 1-1 berabere kaldı. Şampiyonluk parolası ile lige hazırlanan bir takımın her çıktığı maçta galibiyet alan taraf olması gerekir. Bu beraberlik nazar boncuğu olsun.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4577’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL