Köşe Yazısı

KARDEŞİ KARDEŞE DÜŞÜRMEK.!

İYİ Haftalar…   Pazar günü oynanan Giresunspor-Adana Demirspor maçının sonunda protokol yine çirkin olaylar meydana gelmiş. Giresunspor Giresun’un simgesi ve Fındığından sonra en büyük simgesi. Siyasiler eski dönemlerde birlik olup..

KARDEŞİ KARDEŞE DÜŞÜRMEK.!

İYİ Haftalar…

 

Pazar günü oynanan Giresunspor-Adana Demirspor maçının sonunda protokol yine çirkin olaylar meydana gelmiş. Giresunspor Giresun’un simgesi ve Fındığından sonra en büyük simgesi. Siyasiler eski dönemlerde birlik olup destek verirdi fakat şimdilerde birileri desteklerken diğerleri yıkmaya çalışıyor. Siyasiler ya hep birlikte desteklesinler, ya da hiç oralarda gözükmesin. TFF kurallarına göre şeref tribününe alınacaklar belli ne yazıktır ki Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve de onların yakınları baskılarla bu tribünde olma yarışındalar olan İl Spor Müdürü HASAN BULUT’a oluyor, bu ayrımcılığı ve kendi hemşehrilerimizi harcama düşüncesinden kurtulalım. Giresunspor hepimizin..

Giresun merkezde ve İlçelerde Amatörlerin antrenman ve maç yapacakları saha yok hep birlikte bunun oluşmasını sağlayalım kendi çocuklarımızın başarılarını görelim.

FINDIK HASADI BAŞLADI! Ağustos ayı demek özellikle de Ordu-Giresun için fındık hasadı demek. Malum bölgemizin en önde gelen geçim kaynağı da Fındık tarımı. Bölgemize gelen Mevsimlik işçiler gelmeye başladı. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir husus var. ÇOCUK İŞÇİ çalıştırılmamalı. Çocuklar işçi değildir. Bu konuda özellikle de yetişkinlerin hassasiyet göstermeleri gerekmektedir.

Koronavirüste son bir haftada vaka sayıları 400 bin civarında seyrediyor. Vefat sayısı da azımsanamayacak ölçüde artış gösteriyor. Havalar sıcak maske kullanımı oldukça zor ama en azından mesafemizi ve hijyen kurallarımızı göz ardı etmeyelim. Tedbir almak bizlerin elinde. Hatırlatma dozlarımızı yaptırmak en doğru karar. Lütfen kurallara uyalım…

Giresunspor, 2022-2023 sezonu ilk haftasında Adana Demirspor’u ağırladı. Giresunspor, ilk yarıda 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen oyundan kopmadı. İki gol bulmamıza rağmen sahadan 3-2 mağlup ayrıldık. Yeni sezonda genç bir ekip kurduk. Mücadele eden bir takımımız var. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. İlerleyen haftalarda takımımıza yeni takviyelerde yapıldığında başarılı sonuçlar alacağımızdan eminim.

Giresunspor’umuza Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4136’ncı Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL