Köşe Yazısı

Kadın Futbol Takımımızda Zorlu Randevu

Giresun ilimizin tek kadın futbol takımı olan Giresun Sanayispor Cumartesi günü futbol müsabakasına çıktı. Türkiye kadınlar birinci Ligi’nde yer alan temsilcimiz play-off yolunda önemli bir maçta ter döktü. Rakibi İstanbul..

Kadın Futbol Takımımızda Zorlu Randevu

Giresun ilimizin tek kadın futbol takımı olan Giresun Sanayispor Cumartesi günü futbol müsabakasına çıktı. Türkiye kadınlar birinci Ligi’nde yer alan temsilcimiz play-off yolunda önemli bir maçta ter döktü. Rakibi İstanbul temsilcisi Bağcılar Evren Spor ile karşılaştı. Müsabaka temsilcimiz adında önem arz ediyordu. Maçı önde götürmesine rağmen konuk takımın bulduğu goller ile maç 2-2 berabere bitti . Temsilcimiz ligin 21. haftasında 24 puan toplamış oldu. Temsilcimize bundan sonraki maçlarda başarılar dileriz.
İlimizin marka değeri Giresunspor ise bu hafta Akdeniz ekibi Alanyasporu konuk etti. Düşme hattından kurtulma çabası gösteren Giresunspor rakipleri arasında bulunan Alanya sporu üç puan parolası ile çıktığı müsabakada 2-0 geriye düştü. Maddi açıdan zor günler geçiren FIFA dan transfer yasağı gelen temsilcimiz yakın dönemde kongre kararı almıştı. Başkan olarak Nahid Ramazan Yamak olmuştu. Çalışmalara başlayan elinden gelenin en fazlasını yapmaya çalışan Başkan ve Yönetimi yakından takip ediyoruz. Giresunspor’umuz oynadığı Alanya spor maçını geriden gelmesine rağmen 2-2 getirerek 1 puanda olsa hanesine yazdırdı.
Temsilcimiz şehrimizin markası Giresunspor önümüzdeki hafta zorlu Beşiktaş spor deplasmanına gidecektir.
Şehrimizin diğer profesyonel takımı Amber Çay Eynesil Spor lig lideri ve güçlü ekibi Iğdır sporu konuk etti. Aylar sonra Eynesil ilçe stadının tadilatta olmasında dolayı maçlarını Vakfıkebir ilçe stadında yapıyordu. Ve o gün geldi temsilcimiz Eynesil Spor kendi yuvasında ve evin ilk 3. Lig maçına çıktı. İlçe halkından ve tarafından maça büyük ilgi vardı. Maçı Iğdır sporun 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Eynesil spor ligdeki play-off iddiasını devam ettiriyor. Bizleri en iyi şekilde temsil eden temsilcimize bundan sonra ki maçlarında başarılar diliyorum.
Bana her fırsatta Giresun ilimizi her kulvarda temsil eden takımlarımızı ve sporcularımızı savunmamız da köşe veren GAZETE SAVAŞ ailesine teşekkür ediyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL