Köşe Yazısı

KABOTAJ BAYRAMI..!

İYİ Haftalar…   Denizlerimizdeki hakimiyetimizin ve bağımsızlığımızın sembolü, Türk denizcisinin en büyük bayramı olan 1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı’nın 97. yıl dönümü kutlu olsun. Denizcilik sektörünün gelişmesinde, emeği geçenlerin..

KABOTAJ BAYRAMI..!

İYİ Haftalar…

 

Denizlerimizdeki hakimiyetimizin ve bağımsızlığımızın sembolü, Türk denizcisinin en büyük bayramı olan 1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı’nın 97. yıl dönümü kutlu olsun. Denizcilik sektörünün gelişmesinde, emeği geçenlerin ve denizcilerimizin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutluyor; tüm denizcilerimize sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

 

Giresun’da 1 Temmuz’da kutlanacak olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Kurban Bayramı tatili ile çakışmasından ötürü Valilik tarafından alınan karar ile 3 Temmuz’a ertelendi. Etkinlikler dün gerçekleştirildi. Ancak bazı iller kutlamaları günü gününe gerçekleştirdi.  Toplumun iki bayramı bir arada kutlamasında ne sakınca vardır. Bugüne kadar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın, 30 Ekim’de ya da birkaç gün sonra kutlandığı görülmüş müdür? 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, milli bir bayramdır, gününde kutlanmalı.

 

Madımak’ta 30 yıl önce büyük bir insanlık suçu işlendi. Ardından bütün Türkiye, Sivas’a adalet gelmesi için Madımak’ın hesabının sorulması için tek yürek oldu. 30 yıl geçmiş olsa da Madımak katliamı hafızalardaki acı yerini koruyor. 2 Temmuz 1993’te, Sivas Madımak Oteli’nde 35 canın yakılarak katledilmesinin üzerinden 30 yıl geçti. Türkiye’de toplumsal barışa ve kardeşlik hukukuna ihtiyaç var. Madımak’ta insanlığın ateşe atıldığı, aşk ile türkü yakanların yakılarak katledildiği menfur ve korkunç o günün yıl dönümünde katledilenleri saygıyla ve rahmetle anıyorum. “unutMADIMAKlımda”

 

Giresun’un en temel geçim kaynağı olan fındık hasadına yaklaşılıyor. Ancak hasat öncesi bahçelerinin bakımlarının ve ilaçlama işlemlerinin yapılması şart. Kaliteli ve verimli ürün için bunlar ihmal edilmemeli. Lütfen göz ardı etmeyelim.

 

Partilerin genel merkezleri henüz netleşmiş durumda değil.

 

 

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4465’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL