Köşe Yazısı

İTİBAR BÖYLE OLUYOR!

İYİ haftalar… Yanlış bir karar verilerek ‘Yüzüncü Yılda Süper Kupa’ maçı Suudi Arabistan’ım Başkenti Riyad’da yapılması ne kadar yanlışsa, yapılan anlaşmada o kadar yanlış. Neden Suudi Arabistan? Galatasaray ve Fenerbahçe..

İTİBAR BÖYLE OLUYOR!

İYİ haftalar…

Yanlış bir karar verilerek ‘Yüzüncü Yılda Süper Kupa’ maçı Suudi Arabistan’ım Başkenti Riyad’da yapılması ne kadar yanlışsa, yapılan anlaşmada o kadar yanlış. Neden Suudi Arabistan? Galatasaray ve Fenerbahçe Spor Kulüplerinin başkanlarının DİK duruşu Türk’ün ATATÜRK’ süz olmayacağını bütün Dünyaya öğrettiler ve de takdir topladılar, işte İTİBAR böyle olur. Tüm spor kulüplerine ve camiasına TEŞEKKÜRLER ederim. Bakalım altından neler çıkacak?

Türkiye Tabipler Birliği’nin önemle duyurduğu Türkiye geneline bildirim yaptığı MASKE kullanılması için yazışmaları var, lütfen MASKE kullanalım aksi takdirde çok zor bir kış olacak.

Yılbaşı Gecesi Emniyet ve Jandarma ekiplerini kara yolu ve bazı yollarda kontrollerini başarılı bir şekilde uyguladılar. Özellikle Bulancak’ta İlçe Kaymakamı Ünal Koç, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu ve İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Korkut’un bizzat katılımları ile huzurlu bir Yılbaşı Gecesi yaşandı. Gazete SAVAŞ olarak teşekkürler ederiz.

Giresunspor’un kötü gidişatı bir türlü önlenemiyor, yüz milyonlarca borç var ödenemiyor. Bakalım sonu ne olacak. İlk yarıyı ligin dibinde tamamladı. Ligin ikinci yarısında seri galibiyetler alamadığı taktirde 2. lig çok uzak görünmüyor. Şehrinin takımına herkes sahip çıkmalı diye düşünüyorum.

Bulancakspor ise çok güzel bir çıkış yakaladı. Haftasonu sahasında 4 gollü bir galibiyet aldı. Geriye düştüğü mücadeleyi çevirdiler ve 4-1 sahadan galip ayrıldılar. Böylelikle galibiyet serisi 5.maça çıktı. Tebrik ediyorum başarılarının artarak devamını diliyorum.

SAYGILARIMLA

hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4648’inci Günü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL