Köşe Yazısı

İKİ TARAF DA BAŞARILI.!

İYİ Haftalar… 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi bana göre iki tarafta başarılı. Devletin gücü de dahil 52, seçmenin gücüyle 48 diye yorumluyorum. Sandıkları bende dolaştım. Bir Gazeteci olarak gördüklerim, partili olmak..

İKİ TARAF DA BAŞARILI.!

İYİ Haftalar…

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi bana göre iki tarafta başarılı. Devletin gücü de dahil 52, seçmenin gücüyle 48 diye yorumluyorum. Sandıkları bende dolaştım. Bir Gazeteci olarak gördüklerim, partili olmak futbol takımı tutmak gibi düşünenler çok. Barbaros İlk Okulunda bir sandıkta Kılıçdaroğlu’na 135 oy, Recep Tayyip Erdoğan’a 188 oy çıktı. Bir oyun mührü ortaya ve de silik görünmesine rağmen kabul ettirmek için kıyameti kopardılar. Sandık Başkanı da kabul ederek 189 oy olarak işlendi. Bu oyun resmini çektim. Üç hukukçuya ve üç sandık başkanına ilettim. Hepsi de kabul olmaz demelerine rağmen AK Partili Belediye Başkan Yardımcısı ve de yanındaki partililer seçim odasına adeta baskın yapar gibi bu geçersiz oyu kabul ettirdiler.

Sonuç: 189-135.

Bu zihniyettekiler gibi Gülyalı İlçesinde İYİ partili bir üyeyi kalbinden bıçaklayıp ölmesine sebep oldular. Bulancak’ta CHP İlçe binasını taşladılar. Allah’tan CHP’liler orada yoktu. Bu arada EMNİYET uykudaydı herhalde. Seçim odasını basan, ben Belediye Başkan Yardımcısıyım diyen aynı zaman da Kaymakamlıkta Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü yani iki maaşla mükafatlandırılmasına karşılık Bulancak ŞİDDET Önleme ve İzleme Merkezi İlçe Müdürü!!! Tam militan mükafatı olmuş.

Unutmadan, Emniyet teşkilatı görevlisi okulda çekilen videoları sildirmiş. Bu yetkiyi kimden almış ve hangi hakla onu da merak ettim. Vatandaş haklarını bilse bu gibi terslikler olmaz.

Bölgemizde, Bulancak’ta dahil Millet İttifakı için çalışanlar Cumhurbaşkanlığı seçiminde çok yavaş ve tembeldiler. Yani gerçek çalışma yapmadılar. Bu sonuç bu durumda çok normal. Ümidim, Adaletli ve Dürüst idare. İnşallah olur.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4430’uncu günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL