Köşe Yazısı

HOŞ GELDİN MERAL AKŞENER

İYİ Haftalar…   İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, YARIN GİRESUN’a geliyor. Genel Başkan Akşener, GİRESUN ZİYARETİNDE YAĞLIDERE, ESPİYE VE BULANCAK İLÇELERİNDE esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek ve vatandaşlarla bir araya gelecek…

HOŞ GELDİN MERAL AKŞENER

İYİ Haftalar…

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, YARIN GİRESUN’a geliyor. Genel Başkan Akşener, GİRESUN ZİYARETİNDE YAĞLIDERE, ESPİYE VE BULANCAK İLÇELERİNDE esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek ve vatandaşlarla bir araya gelecek. SAAT 15:00’DA BULANCAK CUMHURİYET MEYDANI’NDA ise Bulancaklılarla buluşacak.

 

Türkiye Genelinde ekonomi ve alım göçü tamamen bitmiş durumda. Seçimlerin Acil olarak öne yani Erken olması görüşündeyim aksi takdirde Ekonomi isyanı başlar diyorum.

 

Fındık fiyatı ve Toplama ücretlerinin en kısa zamanda açıklanmalı FINDIK Fiyatını 60 TL’den eksik olmamalı eğer 70 TL olursa Fındık üreticisi AKP’den ayrılmaz bu da benim fikrim. Fındık tüccarlarına Bankalar kredi kullandırmakta zorlanıyor! (TMO) Toprak Mahsulleri Ofisi en az 200 Bin ton fındık NAKİT alırsa üretici rahatlar. Bunların aksi olursa üretici Perişan.

 

Ülkemizde kaldırılan tedbirler sonrasında Corona vakaları hızla yükselişe geçti. Bizler bireysel olarak kendi tedbirlerimizi almalıyız. Maske ve Mesafe uygulamalarına önem vermemiz gerekiyor. Pek çok alışkanlığımızı geride bırakmamıza neden olan virüs tabiri caizse kabuk değiştirmeye devam ediyor. Daha bulaşıcı ancak daha az öldürücü Omicron varyantından sonra pek çok ülke gevşeme kararı alırken virüs bir kez daha tabiri caizse kendisini hatırlattı. Zira pandeminin başlamasından yaklaşık iki buçuk yıl sonra, şimdiye kadarki en bulaşıcı varyant ile karşı karşıyayız. Yine aynı şekilde hatırlatma aşılarımızı ihmal etmemeliyiz. Corona ile mücadelede tek ilacımız olan aşılarımızı olmalıyız.

 

Giresunspor ikinci etap kamp çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz yeni sezonun hazırlıklarını devam ettirirken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezona güçlü ve dinamik bir kadro oluşturmak isteyen yönetim transferde nokta atışı yapmak istiyor. Yerli ve genç oyuncularla anlaşma sağlayan Giresunspor yabancı transferinde de görüşmelerini sürdürmekte.

Giresunspor’umuza Başarılar Dilerim.

 

Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi’nde şehit olan 2 Kahraman askerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Türk Milletine sabırlar diliyorum.

 

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4115’nci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL