Köşe Yazısı

Haydi Giresunspor

Giresunspor, bu hafta evinde 2 puan kaçırdı. Ligin 7 haftasında evinde İzmir ekibi Altay’ı ağırladı. Karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı. Giresunspor ve Altay hanelerine birer puan yazdırdı. Genç bir takımımız var…

Haydi Giresunspor

Giresunspor, bu hafta evinde 2 puan kaçırdı. Ligin 7 haftasında evinde İzmir ekibi Altay’ı ağırladı. Karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı. Giresunspor ve Altay hanelerine birer puan yazdırdı. Genç bir takımımız var. Gol yollarında problemlerimiz var. Bu takıma acil golcü gerekiyor ama eldeki imkanlarla şuan için sınırlı. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Evimiz de bir puan almakta önemli. Yenemiyorsak yenilmeyeceğiz. Bir puan bir puandır.
Takımımız ilerleyen haftalarda daha iyi olacaktır. Genç bir takımız ve maç oynadıkça oyuncularımız tecrübe kazanıyor. Gençlerimizin maç oynadıkça kendilerine olan güvenleri yükselecektir. Kolay iş değil alt yapıdan A takıma çıkıp da 1.ligde mücadele etmek. Gençlerimiz iyi niyetli ve sahada ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar.
Ben inanıyorum ki bu takım bu sezon ligde kalacak. Ligin ikinci yarısında daha iyi bir Giresunspor izleyeceğiz. Sezon başında transfer yasağımız vardı ve takviye yapamadık. O yüzden transfer dönemine kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız gerekiyor. Transfer döneminde ise yapılacak nokta transferler ile takımımız iyi sonuçlar almaya başlayacaktır.
Bizlerinde taraftarlar olarak çok büyük bir görevi var. Takımımızı sahada yalnız bırakmamalıyız. Evimizde oynadığımız maçlarda tribünlerde yerimizi almalıyız. Takımımız saha da 90 dakika mücadele ederken bizlerde tribünler de onlara eşlik etmeliyiz. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Takımımızın her türlü desteğe ihtiyacı var.
Trendyol 1.Ligin 8 haftasında Adanaspor deplasmanına gideceğiz. İnşallah deplasmandan puan veya puanlarla dönebiliriz.
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz 1926 Bulancakspor, sezon öncesi çalışmalarını Bulancakspor tesislerinde sürdürüyor. İyi bir kamp dönemi geçiren ekibimiz sezona iyi bir başlangıç yapmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Bu sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan ekibimizde oyuncuların hırslı ve azimli olmaları da biz taraftarları umutlandırıyor. İnşallah sezona iyi bir başlangıç yapıp hedeflediğimiz noktada da bitireceğiz. 1926 Bulancakspor’u tekrardan profesyonel liglerde görmek istiyoruz. Bu kulübün mazisinde bir çok başarı mevcut. Tekrardan o eski günlere dönmek istiyoruz. Bulancak halkı olarak futbolu seven bir ilçeyiz ve takımımızı üst liglerde görmek istiyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL