Köşe Yazısı

Haydi Giresunspor

Giresunspor, bu hafta Ankara Keçiörengücü ile mücadele etti. Ekibimiz Ankara deplasmanından puansız döndü. Cumartesi günü oynanan karşılaşmada Giresunspor, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Giresunspor, Trendyol 1.Ligin ilk 6 haftasında 1 galibiyet..

Haydi Giresunspor

Giresunspor, bu hafta Ankara Keçiörengücü ile mücadele etti. Ekibimiz Ankara deplasmanından puansız döndü. Cumartesi günü oynanan karşılaşmada Giresunspor, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.
Giresunspor, Trendyol 1.Ligin ilk 6 haftasında 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puan topladı.
Ekibimiz ligin 7.haftasında evinde Altay’ı ağırlayacak.
Evimiz de oynayacağımız Altay karşılaşmasında stadımızı dolduralım. Takımımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Genç bir takımız ve gençlerimizin de bizim desteğimize ihtiyaçları var. Sahada onlar mücadele ederken bizlerde tribünde yerimizi alalım.
Bu hafta Altay karşılaşmasına çok iyi hazırlanmalıyız. Genç oyuncularımız sahada ellerinden geleni yapıyor ama pozisyon bilgimizde ki eksikliklerden dolayı goller yiyoruz. İnşallah takımımız tecrübe kazandıkça daha iyi olacaklar. Gençlerimize güveniyorum.
Transfer tahtamız şuan kapalı. O yüzden de transfer tahtamız açılana kadar biz ne kadar çok puan toplarsak o kadar iyi olacak. Transfer döneminde ise takıma nokta transferler yaparak ligi istediğimiz noktada tamamlayabiliriz.
Genç oyuncular bizim geleceğimizdir. O yüzden de her daim onların yanında yer almamız gerekiyor. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacaklardır. Takıma takviye yapıldığında ise seviyelerini yükseltecekler.
6 haftadır takımı seyrediyorum. Saha da inanılmaz bir mücadele var. Aslanlar gibi mücadele ediyor takımımız. Ben eminim ki oyuncularımız her geçen hafta daha iyi oynuyorlar. Sonuçlar istediğimiz gibi olmasa da gelecek haftalarda da istediğimiz sonuçları alacağız.
Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz 1926 Bulancakspor’un grupları belli oldu. 2023-2024 sezonunda 1926 Bulancakspor, 10.grup’ta yer alacak. 13 takımın mücadele vereceği 10.grup’ta 1926 Bulancakspor’un rakipleri; Görelespor, Arsinspor, Kireçhanespor, Rize İl Özel İdare Spor, Çayelispor, Arhavi Gençlik Spor, Serhat Ardahan Spor, Kars 36 Spor, Doğubayazıt FK, Palandöken Belediyespor, Bayburt Belediyespor, Kelkit Belediyespor.
Şampiyonluk parolası ile sezona hazırlanan 1926 Bulancakspor, iyi bir kamp dönemi geçirdi ve sezona hazır bir şekilde girecek.
Bulancakspor, bu sezon ilçeye kupa getirecek. Artık bizim gibi köklü bir takımın tekrardan profesyonel liglerde yerini alması gerekiyor.
İnşallah o sene bu sene olacak ve ekibimiz bu sezon şampiyon olarak bir üst lige çıkacaktır. Bu ilçenin böyle bir başarıya, şampiyonluğu ihtiyacı var. 1926 Bulancakspor’a yeni sezon öncesi başarılar dilerim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL