Köşe Yazısı

Giresunspor’un Galibiyet Alması Gerekiyor

Giresunspor, Trendyol 1.ligin 9. haftasında evinde Boluspor’u ağırladı. Ekibimiz 45.dakika da Kadir Seven’in kırmızı karttan oyundan atılmasıyla 10 kişi kaldı. Ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Giresunspor’un işi gerçekten çok zor…

Giresunspor’un Galibiyet Alması Gerekiyor

Giresunspor, Trendyol 1.ligin 9. haftasında evinde Boluspor’u ağırladı. Ekibimiz 45.dakika da Kadir Seven’in kırmızı karttan oyundan atılmasıyla 10 kişi kaldı. Ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Giresunspor’un işi gerçekten çok zor. Ligin dibine demir attı. Bir türlü beklenen çıkışı yapamıyoruz. Bizim bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Oyuncularımız tamam genç ve tecrübesiz lakin artık 9 hafta oldu. Artık puan veya puanlar almamız gerekiyor.
Artık 9 haftayı geride bırakıp önümüz de ki maçlara bakmamız gerekiyor. Bu haftaya kadar yaptığımız yanlışlardan, hatalardan ders çıkarmamız lazım. Haftaya Şanlıurfaspor deplasmanına gideceğiz. İnşallah buradan puan veya puanlarla döneriz. Bizim puana ihtiyacımız var. Bizim kazanmaya ihtiyacımız var. Maç kazandıkça oyuncularımızın kendilerine olan güveni yerine gelecektir.
Sezon başında transfer yasağımız vardı ve alt yapıdan oyuncular çıkartıp bir takım kurduk. Sezon başından biliyorduk işimizin kolay olmadığını ama ligin alt sıralarında yer alan takımlara karşı en azından yenemiyorsak yenilmemeliyiz. Bir puan bile bizim için çok önemli.
Bizim transfer tahtamız açılana kadar her maçtan puan çıkartmamız lazım. Eğer bu şekilde gidersek işlerimiz zora girer. Transfer döneminde çok doğru hamleler yapılıp bu takıma takviye yapılması lazım. En öncelikli bölgemiz ise hücum hattıdır. İyi bir golcü almamız şart.
Artık ayağa kalkmamız gerekiyor. İnşallah bu hafta bunu başarabiliriz.
İlçemizin köklü takımlarından Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcisimiz 1926 Bulancakspor, ligin 2. haftasında Arsinspor’a konuk oldu. Ekibimiz sahadan 1-1 berabere ayrılarak hanesine bir puan daha yazdırdı. Deplasmanda yenemiyorsak yenilmeyeceğiz. Deplasmanda alınan bir puan iyidir. Puansız dönmekten iyidir. Bu sonuçla beraber 1926 Bulancakspor’umuz 4 puan topladı.
Bu hafta Bulancak’ta Giresun derbisi olacak. Bulancakspor’un konuğu Görelespor. Gerçekten de güzel bir maç olacak. Kıran kırana bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Görelespor’da bizim gibi 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Spor’un ön plana çıktığı bir karşılaşma olmasını diliyorum. Her şeyden önce dostluk kazansın. Bir şehrin iki ilçesiyiz.
Bulancakspor, sezona şampiyonluk parolası ile başladı ve bu doğrultuda ilerlemesi içinde de bu hafta Görelespor’u mutlak yenmesi gerekiyor. Bu hafta takımımızın gerçekten de çok iyi hazırlanması gerekiyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL