Köşe Yazısı

Giresunspor’da Yüzler Gülüyor

Giresunspor, bu hafta evinde Erzurumspor’u konuk etti. Giresunspor, ligin ilk ev galibiyetini aldı. İnşallah bu ivme ile devam edebiliriz. Teknik Direktörümüz Mehmet Birinci çıktığı 2.maşta galibiyet aldı. Karşılaşmanın ilk yarısında..

Giresunspor’da Yüzler Gülüyor

Giresunspor, bu hafta evinde Erzurumspor’u konuk etti. Giresunspor, ligin ilk ev galibiyetini aldı. İnşallah bu ivme ile devam edebiliriz. Teknik Direktörümüz Mehmet Birinci çıktığı 2.maşta galibiyet aldı.
Karşılaşmanın ilk yarısında Giresunspor, Kuwas’ın golüyle 1-0 önde tamamladı. Ve sahadan 1-0 galip gelerek 2 galibiyetini almış oldu. Giresunspor bu galibiyetle puanını 9’a çıkardı. Şimdi haftaya Tuzlaspor’a konuk olacağız. Bu deplasmandan da galibiyetle dönebilirsek çok güzel olacak.
Hoca değişikliği takımda olumlu etki yarattı. 2 maçta 4 puan aldık. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Takımımız maç kazandıkça taraftarlarımızın da maçlara olan ilgisi artacaktır. Evimizde oynadığımız maçlara yoğun ilgi olacaktır. Önce başarı olması gerekiyor. Başarı olduğunda tribünlerimiz de dolacaktır.
Gençlerimiz sahada aslanlar gibi mücadele ediyorlar. Bu hafta çok iyi bir oyun oynadık ve oyunumuzu da golle süslendirdik. Bu da 3 puan almamıza vesile oldu. Takımımızdaki oyuncularımız maç kazandıkça daha iyi oynayacaklardır. Çünkü kendilerine olan güvenleri yerine gelecek ve daha iyi oynayacaklar.
Taraftarlarımızın da artık bu çocuklara daha çok sarılması gerekli. Bu çocuklara sahip çıkmalıyız. Her daim arkalarında olduğumuzu göstermeliyiz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Kulübümüzün geleceği onlar.
Transfer döneminde bu takıma yapılacak nokta transferler ile daha güçleneceğiz. Ve ligi istediğimiz bir noktada bitireceğiz. Bu takım ligde kalacak. Bu haftaki galibiyet güzel günlerin bir habercisidir.
1926 Bulancakspor, ligin 4.haftasında Çayelispor’a konuk oldu. Maalesef deplasmandan puansız döndük. İlk yarıyı 1-0 geride tamamladığımız karşılaşmada sahadan 2-0 mağlup ayrıldık.
Olsun moral bozmayalım. Nazar boncuğu olsun bu. Haftaya evimizde oynayacağız. Bu maçı unutup evimizde oynayacağımız maça odaklanmalıyız. Evimizde galibiyet almamız lazım.
Bu hafta daha iyi hazırlanmamız gerekiyor. Bu haftaki alınan mağlubiyetten güzel bir ders çıkarmamız gerekiyor. Bir önceki hafta Görelespor karşısında 1-0 geriye düşmemize rağmen maçı döndürebilmiştik. Lakin bu hafta aynısını yapamadık. Defans hattımız da sorunlar var demek ki. Defansif olarak daha çok üstüne durmamız gereken noktalar var. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alacağız. Bu şehrin başarıya ihtiyacı var.
Taraftarlarımız takıma her daim sahip çıkıyor. Evimizde oynadığımız maçlarda dolu tribünlere oynuyoruz. Deplasman da dahi takımı yalnız bırakmayan bir taraftar grubumuz var. Taraftarlarımız da galibiyet sevinci yaşamak istiyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL