Köşe Yazısı

Giresunspor’da Son Durum

Ligin 4. Haftasında heyecanlı maçların oynandığı ligimizde Giresunspor’umuz Pazar günü Kayserispor’a konuk oldu. Maçın oynandığı Kadir Has Stadında maça yoğun ilgi vardı. Giresunspor taraftarları stattaki yerlerini aldılar . Giresunspor bazı..

Giresunspor’da Son Durum

Ligin 4. Haftasında heyecanlı maçların oynandığı ligimizde Giresunspor’umuz Pazar günü Kayserispor’a konuk oldu. Maçın oynandığı Kadir Has Stadında maça yoğun ilgi vardı.
Giresunspor taraftarları stattaki yerlerini aldılar . Giresunspor bazı bölgedeki eksikleri devam etmekte acilen takviye yapılması gibi görünüyor . Yönetimin ve teknik ekibin buna acil müdahale edeceğini düşünüyorum. Diğer yandan Giresunspor ligde sıralama olarak hem de 4. Haftayı geçtiğimizde güzel bir tablo çizdiğini düşünüyorum. Hocamız Hakan Keleş şu açıklamalarda bulundu. Maça iyi başladıklarını pozisyon bulduklarını öne geçtiğimizde farklı olacağını belirtti ve rakiplerinin iyi futbol oynadığını söyledi. İkinci yarı birazda daha toplardık ama kötü bir gol yedik dedi. Su molasından sonra taçtan yediğimiz golün bize yakışmadığını iletti. Devamında pozisyonlar bulduk geçiş oyunu tam anlamıyla yapamadık . Son vuruşlardaki tercihlerimiz biraz hatalı oldu. Yeni bir takımız çok yeni oyuncularımız olduğunu söyledi. Alternatiflerin kısıtlı olduğunu hafta sonuna kadar bazı bölgelere takviyeler olacağını iletti . İyi yolda olduklarını gün güne iyi işlet başaracaklarını söyledi . Kayserispor camiasına başarılar diledi .
Hocamızın geçtiğimiz aylarda başarılı işler yaptığını hep beraber gördük. Hocamızın işi zor ama Giresun ili yediden yetmişe arkasında geçtiğimiz sezonlarda çok güzel işler başardı yapacakların şüphemiz yoktur.
Yönetimin hocamızın elini güçlendirmesi güzel transferler yapmalı güçlü kadro oluşturup lige renk veren bir takım olmalıdır.
Giresun halkı takımının yanındadır . Giresunspordan başkası yoktur. Önümüzdeki maçları kayıtsız geçirip kazasız belasız bir sezon geçirmesi temennimizdir

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL