Köşe Yazısı

Giresunspor’da Önemli Randevu

Giresunspor, çok önemli bir maça hazırlanıyor. Hatayspor ve Gaziantep spor takımlarının deprem felaketi sebebi ile ligden çekilmişti. Bu sebep ile Giresunspor iki hafta üst üste hükmen üçer puan aldı. Düşme..

Giresunspor’da Önemli Randevu

Giresunspor, çok önemli bir maça hazırlanıyor. Hatayspor ve Gaziantep spor takımlarının deprem felaketi sebebi ile ligden çekilmişti.

Bu sebep ile Giresunspor iki hafta üst üste hükmen üçer puan aldı. Düşme hattında bulunan Giresunspor bugün saat 20.00 da başka Karadeniz temsilcisi ve komşumuz Trabzonspor ile karşılaşacaktır.

Zor günler yaşayan temsilcimiz Giresunspor, Hakan Keleş hocanın ayrılmasından sonra takımın başına deneyimli İrfan Buz hoca ve ekibini getirmişti. İrfan hoca çıktığı ilk Fenerbahçe müsabakasında kendi evinde altın değerinde 1 puan almıştı.

Oynanan müsabakada temsilcimiz olumlu sinyaller çaktı. İrfan Buz ve öğrencileri bay haftalarında iyi hazırlanarak Trabzonspor müsabakasına mutlak 3 puan parolası ile çıkacaktır.  Giresun ilimizin marka değeri Giresunspor maçına taraftarların ve Giresun halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Giresunspor’u bu sene ligde tutmalıyız.  Bu ile ne takımlar ve kaliteli ayaklar geldi. Bir ilin marka değerinin yükselmesi kolay iken bunu kaybetmemeliyiz. O yüzden yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftar tek yürek olup bu maçı kazanmalıyız.

Karadeniz derbisinde muhakkak üç puan almamız gerekiyor. Bizim açımızda çok önemli bir mücadele olacak. Bu maçı alıp ligde kalmak adına önemli bir adım atmamız gerekiyor. Bu mücadeleden galip gelirsek sonraki hafta Ümraniyespor deplasmanında mücadele edeceğiz. Son haftada da evimiz de Antalyaspor’u ağırlayacağız.

Tüm Giresunluların bu önemli karşılaşmada takımımızı yalnız bırakmaması gerekiyor. Ligde kalmak istiyorsak takımımızı 90 dakika boyunca desteklememiz lazım. Başka Giresunspor yok. O yüzden de tüm taraftarlarımızın stada gelmesi gerekiyor. Stadımız ne kadar dolu olursa oyuncularımız da o kadar iyi oynayacaktır.

Bu sezon ligde kalacağımızı düşünüyorum. Giresunspor’umuzun bu akşam zorlu mücadelede sahadan mutlu ayrılan taraf olacağını düşünüyorum. İrfan Buz hocamız ile üç puan almamız gerekiyor. Hocamızın bu karşılaşma için yoğun tempo harcadığını biliyorum. Haydi Giresunspor bu sezon ligde kalalım. Bunu yapabilecek ve başarabilecek güçtesiniz. Giresunspor bu zorlu müsabakada başarılar dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL