Köşe Yazısı

Giresunspor’da Kongre Kararı

2022-2023 sezonu küme düşmesi geçtiğimiz günlerde kesinleşen Giresunspor, 2023-24 sezonunda PTT 1. Ligde mücadele edecek. Yönetim geçtiğimiz hafta kongre kararı almıştı. Yönetim Kurulu başkanı Nahid Ramazan Yamak, yeni sezona güçlü..

Giresunspor’da Kongre Kararı

2022-2023 sezonu küme düşmesi geçtiğimiz günlerde kesinleşen Giresunspor, 2023-24 sezonunda PTT 1. Ligde mücadele edecek.
Yönetim geçtiğimiz hafta kongre kararı almıştı. Yönetim Kurulu başkanı Nahid Ramazan Yamak, yeni sezona güçlü girme anlamında yönetimi ile tekrar aday olduğunu açıkladı.
Ligin başlamasına 2 aydan daha az bir süre kalmasına rağmen takımdan ayrılan isimler taraftarı üzdü. Alınan kongre kararından sonra yeni isimler aday olması bekleniyor gibi. 44 yıl hasret süren Süper Lig sevdası sadece iki yıl sürdü. Bu sene çok kötü bir futbol oynamayan asırlık çınar düşmek yakışmadı.
Topladığı 40 puan sadece üstündeki dört takımla puan farkı sadece bir puandır. Bu sezon tek değişmeyen oyuncu kadrosudur. Şampiyon Başkan Hakan Karaahmet, kötü gidişin ardından Kongre kararı almıştı. Tekrar başkan olmayacağını kamuoyuna duyurdu.
Yapılan kongrede 3 liste yarıştı. Eski başkanlarından Fatih Sandal , Ramazan Nahid Yamak ve Göksel Güneş listeleri yarıştı. Seçimi Sayın Yamak kazandı .
Giresunspor’un yeni sezonda çok güçlü bir dönüş yapması gerekiyor. 44 yıl sonra çıktığımız Süper Ligde 2 sene kaldık. Daha fazla seneler bu ligde mücadele etmemiz gerekiyordu. Bu defa sağlam temeller atıp tekrar Süper Lige geri dönmeliyiz.
Giresunspor’un öncelikle yapması gerekenlerin en başında alt yapı bulunuyor. Kendi oyuncularımızı yetiştirmemiz lazım. Süper lige çıktığımız da kendi oyuncularımız ile ligde mücadele etmeliyiz. Alt yapı kulübümüze hem oyuncu desteği sağlayacaktır hem de maddi gelir sağlayacaktır. O yüzden öncelikli olarak alt yapı çalışmalarına başlamalıyız. Yöremizden yerli oyuncular ile temasa geçmemiz lazım.
Bizi tekrar ayağa yerli oyuncularımız kaldıracaktır.
Şehrimizin markasını tekrar Süper Ligde görmek istiyoruz. Bizler taraftarlar olarak elimizden ne geliyorsa yağmaya hazırız. Yeterki takımımızı tekrardan Süper Ligde görelim. Her şey Giresunspor için.
Bulancak’tan bir Avrupa Şampiyon’u çıktı. Avrupa bilek güreşi şampiyonasında Bulancaklı Deva Dübüş hem sağ kol da hem sol kolda birinci olarak ilçemizi çifte madalya ile döndü. İlçemizden bir çok başarılı sporcu yetişmekte. İnşallah daha nice birincilikler ile döner gençlerimiz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL