Köşe Yazısı

GİRESUNSPOR.!

Pazar günü Giresunspor-Trabzonspor maçını izledim ve yanımdakiler eski arkadaşlarım Giresunspor’un duayenleri 70-71 sezonunun unutulmazları ZORBAY EROL- K.ORHAN ve MAZLUM maç günü üzülerek bir müddet sessiz kaldık. Sonrasında hepimiz sesli sesli..

GİRESUNSPOR.!

Pazar günü Giresunspor-Trabzonspor maçını izledim ve yanımdakiler eski arkadaşlarım Giresunspor’un duayenleri 70-71 sezonunun unutulmazları ZORBAY EROL- K.ORHAN ve MAZLUM maç günü üzülerek bir müddet sessiz kaldık. Sonrasında hepimiz sesli sesli tartıştık. Giresunspor’un bu sezon 34 maç oynayıp 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 16 mağlubiyeti var. Süper Lig’e çıkmak için Giresun şehri çok çok uğraştı. Siyasiler başta peki sonra siyasiler terk etti. Kötü yönetim ve bu haldeyiz. Düşersek şehrimiz için, bizler için çok kötü olacak. Giresun’un tek eğlencesi ve gururu yok olacak. İnşallah bir mucizeyle kurtuluruz. Trabzonspor için bir şey diyemiyorum. İstanbulspor Kulüp Başkanı Trabzonsporlu ve her sene Trabzonspor’a büyük yardımlar yapıyor. Giresunspor kazanacağı çok maçları kaybetti hem de kendi sahasında. Bakalım ne olacak!

Cumhurbaşkanı Seçimi kesin sonuçları dün Resmi Gazete’de yayımlandı. Yüksek seçim Kurulu (YSK), tarafından 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur kesin seçim sonuçlarını açıklandı. YSK Başkanı Ahmet Yener, Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 52,18, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüzde 47,82 oranında oy aldığını açıkladı.

Seçim sonrası birçok market ürününe peş peşe zam geldi. Özellikle de sosyal medyada yayılan iddialar ise oldukça öne çıkmış durumda. Zincir marketlerin seçim sonrası harekete geçtiği belirtiliyor. Her ne olursa olsun vatandaş yine ve yine mağdur. Maalesef bu gidişat duracak gibi değil. Bir önceki günümüzü mumla arar hale geldik. İnşallah bu pahalı hayat koşullarına karşı acil bir önlem alınır. Yoksa ülkece durumumuz vahim.!

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4433’üncü Günü..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL