Köşe Yazısı

Giresunspor İçin Kritik Viraj

Giresunspor, bu hafta Karadeniz derbisinde Trabzonspor ile mücadele edecek. Zorlu Karadeniz derbisinde temsilcimizin mutlak galibiyet alması gerekiyor. Evimizde çok önemli bir maça çıkacağız. Giresunspor 34 ve 35.haftalarda Gaziantep ve Hatayspor’un..

Giresunspor İçin Kritik Viraj

Giresunspor, bu hafta Karadeniz derbisinde Trabzonspor ile mücadele edecek. Zorlu Karadeniz derbisinde temsilcimizin mutlak galibiyet alması gerekiyor. Evimizde çok önemli bir maça çıkacağız. Giresunspor 34 ve 35.haftalarda Gaziantep ve Hatayspor’un ligden çekilmesinden dolayı hanesine 6 puan yazdırdı. 33 haftalık periyotta hanesine 34 puan yazdırdı. Bu 2 haftalık arada çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum.

Şehrimizin takımı, şehrimizin markası, Dünya’ya açılan kapımız. Giresunspor’u yalnız bırakmamalıyız. Temsilcimizi bu zorlu mücadele de yalnız bırakmayalım. Stadı doldurmamız gerekiyor. Taraftar desteğimizle istediğimiz sonuca ulaşabiliriz.

Süper Lig’deki temsilcimiz Giresunspor, köklü bir geçmişe sahiptir. O yüzden şehrimizin de en büyük tanıtım kaynağıdır. Biz taraftarlar olarak yapmamız gereken tek şey evimiz de oynadığımız mücadelelerde takımımızı yalnız bırakmamak olacaktır.

İnşallah bu sezon biz ligde kalacağız. Gelecek sezonda ise 4 Karadeniz takımı Süper Ligde olacak. Samsunspor ve Rizespor’u da tebrik ediyorum. İki güzide takımımıza da Süper Ligde başarılar dilerim. Gelecek sezon Karadeniz açısında çok daha iyi olacak. Komşu illerinde Süper Lig’e çıkması lige apayrı bir tat katacaktır.

Giresun ilinde birçok amatör kulüp bulunmaktadır. Giresunspor’un bu kulüplerden yararlanması gerekiyor. Birçok genç oyuncularımız var. Bu oyuncularımızın Giresunspor alt yapısında da olması gerekiyor. Amatör kulüplerimiz Giresunspor için bulunmaz bir velinimettir. Giresunspor da alt yapı çalışmalarına başladı. Bence çok yerinde bir karar. Yeni sezonda alt yapıya daha fazla önem vermemiz gerekiyor. Alt yapı Anadolu kulüpleri için olmazsa olmazlar arasındadır.

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Erkek Voleybol takımı bu sene de adından söz ettirecek. Bulancak temsilcisi Türkiye yarı finalleri için Erzincan’a gitti. İnşallah şampiyon olarak finallerden geri dönerler. Geçen sezonda Selçuk Sekban ve öğrencileri Antalya’da Türkiye Şampiyon’u oldu. Bu sene de Erzincan’dan bir şampiyonluk bekliyoruz. Bulancak’ın Altın Çocukları bunu becerebilecek yetenektedir.

Selçuk Sekban hocamızı, Öğrencilerimizi ve Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu bu başarısından dolayı tebrik ediyorum ve Şampiyona da başarılar diliyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL