Köşe Yazısı

Giresunspor Çok İyi Hazırlanmalı

Giresunspor, ligin 34. ve 35. haftalarında hükmen galip sayılacak. Hatayspor ve Gaziantep ile olan karşılaşmalarda iki takımın ligden çekilmesi ile 6 puan hanesine yazılacak. Bu hafta maçımız yok ama ligde..

Giresunspor Çok İyi Hazırlanmalı

Giresunspor, ligin 34. ve 35. haftalarında hükmen galip sayılacak. Hatayspor ve Gaziantep ile olan karşılaşmalarda iki takımın ligden çekilmesi ile 6 puan hanesine yazılacak.

Bu hafta maçımız yok ama ligde oynanacak İstanbulspor-Galatasaray, Sivasspor-Kasımpaşa, Ankaragücü-Antalyaspor karşılaşmalarını merakla takip edeceğiz. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

Bizim açımızdan final niteliğinde 3 maçımız kalıyor. 36.haftada evimizde Trabzonspor’u ağırlayacağız. Sonraki hafta Ümraniyespor deplasmanı ve sezonun son maçını da evimizde Antalyaspor ile oynayacağız. Bu 3 karşılaşmada Giresunspor için çok önemli. Bu karşılaşmalardan mutlak galibiyet almamız gerekiyor.

Giresunspor’un bu iki haftayı çok iyi değerlendirmesi gerekiyor. Hem hocamızın hem oyuncularımızın zorlu Trabzonspor karşılaşmasına çok iyi hazırlanması lazım. Trabzonspor karşısında üç puan almamız gerekiyor.

Hem Giresunspor Kulübü Yöneticileri, hem Teknik Direktörümüz hem oyuncularımız hem de taraftarlarımızın şimdi birlik olma zamanı. Tüm kulüp kenetlenmemiz gerekiyor. Çok önemli üç karşılaşmamız kaldı. Taraftarlarımızın da desteği çok önemlidir. Taraftarlarımızın Giresunspor’u yalnız bırakmaması gerekiyor. Trabzonspor maçında stadı doldurmamız gerekiyor. Bizim gibi köklü bir kulübün Süper Ligde mücadele etmesi gerekiyor. Giresunspor şehrimizin marka değeridir. Takımızı bu zorlu yolda yalnız bırakmayalım. İnşallah bu sezonda ligde kalacağız ve yeni sezonda Süper Ligde devam edeceğiz.

Her şehre nasip olmaz, takımlarının Süper Ligde mücadele etmesi. Bu çok önemli bir şey. Şehir içinde bulunmaz bir nimet o yüzden 7’den 70’e tüm şehrin birlik olup kenetlenmesi gerekmekte. Giresunspor yalnız değildir. Ve gelecek sezonda Süper Ligde mücadele edeceğimizi düşünüyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL