Köşe Yazısı

Giresunspor Bu Hafta Evinde Kazanmalı

Giresunspor, Trendyol 1.ligin 8.haftasında Adanaspor’a konuk oldu. Ekibimiz sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. 8 hafta geride kalırken Giresunspor 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 5 puan topladı. Ekibimiz 5 puanla ligde..

Giresunspor Bu Hafta Evinde Kazanmalı

Giresunspor, Trendyol 1.ligin 8.haftasında Adanaspor’a konuk oldu. Ekibimiz sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. 8 hafta geride kalırken Giresunspor 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 5 puan topladı.
Ekibimiz 5 puanla ligde 16.sırada yer alıyor. Giresunspor’un Adanaspor ile oynadığı karşılaşmada ekibimizin golleri Şahin Dik ve Faruk Can Genç’ten geldi.
Artık geride kalan maçlarımızı unutup bir an evvel ayağa kalkmamız gerekiyor. Ligin ilk yarısının bitmesine 9 hafta var. Bu haftaya kadar yapılan hatalardan ders çıkarmamız gerekiyor ve saha da daha iyi bir mücadele sergilememiz lazım. Hiç bir şey için geç değildir.
Evet bizim takımımız genç bir takım. Tecrübesiz bir takımız lakin artık 8 haftalık süreçte oyuncularımız da deneyim kazandılar. Artık bir çıkışa geçmemiz gerekiyor. Bir an önce ligin alt sıralarından kendimizi orta sıralara atmamız gerekli.
Ekibimiz haftaya Boluspor’u konuk edecek. Boluspor bizim rakiplerimiz arasında yer almakta. Bolu ekibi de 1 galibiyet 3 beraberlik alarak 6 puan topladı. Evimizde oynayacağımız bu önemli mücadele de elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız ve sahadan mutlak galibiyetle ayrılmalıyız.
Mustafa Kaplan Hocamıza bu hafta çok büyük iş düşüyor. Hocamızın bu önemli karşılaşmaya oyuncularımızı çok iyi hazırlaması lazım. Evimiz de direk rakibimizle oynayacağımız bu karşılaşmada sahadan mutlu ayrılan tarafın biz olmalıyız. Bu hafta Adanaspor karşısında istediğimizi yapamadık ama evimiz de taraftar avantajımızla beraber istediğimiz sonucu alabiliriz.
Ligin 9.haftasında evimizde oynayacağımız Boluspor maçında taraftarlarımıza da çok büyük iş düşmektedir. Taraftarlarımızın stadı doldurması gerekiyor. Oyuncularımıza destek olmalıyız.
Seyirci etkisi gerçekten de çok büyük bir etkendir. Oyuncularımız sahada mücadele ederken bizler de taraftarlar olarak stat da yerimizi alıp takımımıza destek olmalıyız.
Bu zor günler de birlik ve beraberlik içinde olabilirsek güzel günlere kavuşabiliriz. O yüzden seyircimizin Boluspor maçında stadımızı doldurması gerekiyor. Taraftarlarını arkasına alan bir Giresunspor sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum. Bu hafta galibiyet alıp bir çıkış yapabiliriz. Bunun için tüm şehrin kenetlenmesi gerekiyor. Oyuncularımız saha da bizlerinde tribünde 90 dakika mücadele etmesi gerekiyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL