Köşe Yazısı

Giresun’da Milli Maç Heyecanı

Geçtiğimiz hafta içi Giresun Hüseyin Avni Alparslan Kapalı Spor Salonunda A Milli Kadın Hentbol Takımı, Sırbistan Milli Takımı ile Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri Play-off turu ilk maçında karşılaştı. Karşılaşmaya 7’den..

Giresun’da Milli Maç Heyecanı

Geçtiğimiz hafta içi Giresun Hüseyin Avni Alparslan Kapalı Spor Salonunda A Milli Kadın Hentbol Takımı, Sırbistan Milli Takımı ile Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri Play-off turu ilk maçında karşılaştı.
Karşılaşmaya 7’den 70′ e Giresun büyük ilgi gösterdi. Spor severler Salonu doldurarak Milli Takımımızı yalnız bırakmadı. Yeni yapılan kapalı spor salonunda ilk defa böyle bir organizasyon yapılmıştır. Batlama mevkiinde bulunan kapalı spor salonu yaklaşık 4 bin kişi kapasitelidir. Bu Milli maçta salonun tamamı dolmuştur. Giresun’da bu organizasyonu yapan, emek gösteren bütün yetkililere teşekkür ederim. Giresun’da bizlere bu milli duyguyu yaşatan, bizlere unutulmaz anlar yaşamamıza vesile olan tüm herkese teşekkür ederim.
Milli duygunun kabardığı bu müsabakada millilerimize çıkacakları bundan sonraki müsabakalarda başarılar dilerim.
Maçın rövanşı bu hafta ayın 12’sinde Sırbistan’ın başkenti Belgrad yapılacaktır.
Play-off turunda rakibini elemesi durumunda A Milli Takımımız, tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı kazanacak. Milli Takım kadrosunda Giresun ilimizden Görele Belediyesi Kadın Hentbol Takımından Ayşenur Kara ve Perihan Topaloğlu Acar’ın da olması bizleri daha çok gururlandırdı.
Giresun iline yapılan bu güzel yatırım içinde teşekkürü borç bilirim. Böyle organizasyonların devamlılık olmasını temenni ederim. Milli Takımımıza başarılar dilerim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL