Köşe Yazısı

Giresun Süper Amatör Liginde Sezon Bitti

Giresun süper amatör ligi şampiyonu belli oldu. Dört takımın kaldığı süper amatör play-off mücadeleri sonucunda Yeniyolspor şampiyon oldu. Play-off kalan takımlar Yeniyolspor, Es Es gençlik spor, Alidurağı Gençlik Spor ve..

Giresun Süper Amatör Liginde Sezon Bitti

Giresun süper amatör ligi şampiyonu belli oldu. Dört takımın kaldığı süper amatör play-off mücadeleri sonucunda Yeniyolspor şampiyon oldu.
Play-off kalan takımlar Yeniyolspor, Es Es gençlik spor, Alidurağı Gençlik Spor ve Keşap Belediye Spordur.
İlçe temsilcimiz ilk defa katıldığı süper amatör ligine sözünü tutarak play-offlara kalmıştı. İlk sezonu olmasına rağmen temsilcimiz kısıtlı bütçesi ile oynadığı futbol ve genç kadrosu ile adından söz ettirdi.
Geçen hafta oynanan müsabakalar sonucu play-offlara lider olarak giren Yeniyolspor oynadığı Keşap belediye spor ve Alidurağı gençlik spor maçlarını kazanarak yakın rakibi Es Es gençlik spor maçını sonucun bir anlamı kalmayarak şampiyonluğunu ilan etti.
Yeniyolspor Pazar günü Giresun merkez 15 temmuz stadında şampiyonluk kupasını aldı.
Yeniyolspor şampiyon olarak play out maçına çıkacaktır. Rakibi ise Giresun ilinin köklü kulüplerinden 1926 Bulancakspor ile karşılaştır. Bulancak spor BAL liginde Görelespor altında ligi tamamlaması ile play out maçı oynamaya hak kazandı.
İki takımı doğrudan ilgilendiren müsabaka bir tarafın süper amatör düşmesine bir tarafın ise Bölgesel Amatör lige çıkmasına sebep olacaktır. Müsabaka ise hafta sonu pazar günü oynanacaktır. Hafta içi iki takım yöneticileri ve yetkilerin katılması ile stat ve stat bilgileri görüşülerek bildirilecektir.
Bulancakspor Bölgesel Amatör Ligde tecrübesi olan bir kulüp, Yeniyolspor ise Giresun Süper Amatör liginde şampiyonluk yaşayan bir kulüp. İki Giresun takımımıza müsabakada başarılar dileriz. Hak edenin kazandığı, dostluk ve fairplay çerçevesinde bir karşılaşma olmasını temenni ederim.Bulancak temsilcimiz 1926 Bulancakspor’a Gazete Savaş ailesi olarak yanında olduğumuzu ve başarıların daim olmasını istiyoruz .

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL