Köşe Yazısı

Giresun Amatör’de Kuralar çekildi, Fikstür Belli Oldu

Geçtiğimiz hafta Giresun ASFK toplantı salonunda kulüp başkanları, yöneticiler ve teknik ekiplerin katıldığı yılın ilk toplantısı gerçekleşti. Toplantıda 1. Amatör ve Süper Amatör kura çekimleri yapıldı. Giresun Süper Amatör ve..

Giresun Amatör’de Kuralar çekildi,  Fikstür Belli Oldu

Geçtiğimiz hafta Giresun ASFK toplantı salonunda kulüp başkanları, yöneticiler ve teknik ekiplerin katıldığı yılın ilk toplantısı gerçekleşti. Toplantıda 1. Amatör ve Süper Amatör kura çekimleri yapıldı.
Giresun Süper Amatör ve 1. Amatör tertip komitesi belirlenirken onun dışında Giresun ili TFF temsilcisi seçimi gerçekleşti. Geçen sezonda bu görevi layıkıyla yapan Mustafa Kasap tekrar aday oldu.Yapılan seçimde iki yıl daha görev ve yetki isteyen Kasap yapılan seçimle tekrar TFF Giresun ili temsilciliğine getirildi. Yaptığı konuşmada Giresun ilimiz futbolu için her daim elinde ne geliyorsa bir adım ileri gitmesi için ne gerekiyorsa yapacağım dedi.
Toplantı dikkat çeken diğer bir konu ise kulüp başkanları ve yetkileri birlik beraberlik saygı çerçevesinde güzel bir sezon geçmesini dilediklerini açıkladılar. Diğer yandan ise merkez Giresun ilinde Futbol tesislerinin yetersiz olduğunu belirtiler.
Bu sezon Bulancak ilçemizi Süper Amatör grubunda sadece tek takım Ali Durağı Spor temsil edecektir. Süper Amatör başlangıç tarihi ise 15 Ekim olarak belirlenmiştir. Ali Durağı Gençlik Spor, geçen sezon ilk defa katıldığı Giresun Süper Amatör Liginde play-off oynama başarısı göstermişti. Yeni sezonda da temsilcimizin hedefi ligi şampiyon olarak tamamlamak.
Bulancak temsilcimiz ilk maçını geçen sezon şampiyonu Yeniyolspor ile Bulancak ek sahada karşılaşacaktır. İkinci haftada ise Giresun’da Batlamaspor ile mücadele edecek.
1. Amatör kümede ise üç tane Bulancak temsilcimiz vardır. Bunlar geçen sezon Süper Amatör ter döken ilçemizin köklü kulübü İhsaniyespordur. 2. ise 1977 Ballıca Spor. Geçen sezon gençlerden oluşan kadrosu ile güzel işler yapmıştı. Son temsilcimiz ise yeni kurulmasına rağmen güzel işler başaran Pazarsuyuspor’dur.
Temsilcilerimize yeni sezonda başarılar diliyorum. Kendileri ve Futbolcuları adına kazasız sakatlıksız bir sezon temenni ediyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL