Köşe Yazısı

Futbol Müsabakaları Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Giresun ili temsilcilerimiz kaldığı yerden futbol müsabakalarına start verdi. Öncelikle şehrimizin marka değeri Giresunspor çiçeği burnunda başkanı ve yönetimi ile zorlu Konyaspor deplasmanına çıktılar. Güzel futbolu ile güçlü rakibi Konyaspor..

Futbol Müsabakaları Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Giresun ili temsilcilerimiz kaldığı yerden futbol müsabakalarına start verdi. Öncelikle şehrimizin marka değeri Giresunspor çiçeği burnunda başkanı ve yönetimi ile zorlu Konyaspor deplasmanına çıktılar.

Güzel futbolu ile güçlü rakibi Konyaspor takımına boyun eğmeyerek golsüz biten müsabaka sonunda hanesine bir puan yazdı. Önümüzdeki hafta kendi seyircisi önünde Fatih Karagümrük Spor’u konuk edecek.

Diğer profesyonel temsilcimiz Eynesilspor ise 3. Lig yoluna devam ediyor. İlk defa katıldığı profesyonel liglerde oynadığı futbolu ile gözleri kamaştırıyor. 3. Ligde ilk altının Play-Off oynayacağı ligde temsilcimiz 8. sırada yer alıyor. Bu hafta bir basamak üstünde olan Gümüşhanespor ile karşılaştı. Temsilcimiz 1-0 yenilerek bir puan önüne geçti. Play-Off için en güçlü rakibi oldu. Temsilcimiz Eynesilspor önümüzdeki hafta deplasmanda Bayrampaşaspor ile karşılaşacak. Temsilcimize başarılar dileriz.

Bal Ligi temsilcimiz Bulancakspor güçlü rakibi Ordu ili temsilcisi Ünyespor ile karşılaştı. Kendi seyircisi önünde Bulancak ilçe stadında karşılaşan temsilcimiz deprem afetti sebebi ile liglerin ara vermesi sebebiyle Ünyespor müsabakası ile start verdi. Temsilcimiz Bulancakspor güzel futbolu ve golü ile güçlü rakibini 1-0 yenerek hanesine üç puan yazdırdı. Rahat bir nefes alarak alt sıralardan kurtulacağını gösterdi.
Ligin ve Türk futbolunun köklü kulüplerinden olduğu bir kez daha kanıtladı. Temsilcimiz Bulancakspor ligin 16. Haftasında zorlu rakiplerinden deplasmanda Çarşamba spor ile karşılaştır.
İlimizin diğer temsilcisi Görelespor kendi için ve aynı zamanda alt sıraları ilgilendiren zorlu Ulubeyspor deplasmanına çıktı. Zorlu müsabakada iki tarafın birer gol atmasıyla puanlar paylaşıldı. Temsilcimiz Görelespor puan kayıplarına devam ediyor. Kötü gidişata biran önce dur demelidir. Gö-relespor ligin 16. Hafta Erzincan Ulularspor ile karşılaştır. Temsilcilerimize başarılar dileriz.

Ülkemizde yaşanan deprem doğal afeti ile hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır ve yararlılara acil şifalar diliyorum.
Bu zor günleri omuz omuza aşacağız..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL