Köşe Yazısı

FINDIK MİTİNGİ.!

İYİ Haftalar…   24 Temmuz 2022 Pazar günü, Fatsa’da “Fındık Mitingi” gerçekleştirildi. Üreticiler Fındığımıza, emeğimize, doğamıza sahip çıkmak için; “fındıkta sömürüye son!” sesini yükseltmek için bir araya geldiler. SOL Parti,..

FINDIK MİTİNGİ.!

İYİ Haftalar…

 

24 Temmuz 2022 Pazar günü, Fatsa’da “Fındık Mitingi” gerçekleştirildi. Üreticiler Fındığımıza, emeğimize, doğamıza sahip çıkmak için; “fındıkta sömürüye son!” sesini yükseltmek için bir araya geldiler. SOL Parti, Ordu’nun Fatsa ilçesinde üreticinin emeğinin karşılığını alabilmesi için fındığın kilo fiyatının 70 lira olması talebiyle miting düzenledi. “Fındığımıza, emeğimize, doğamıza sahip çıkalım” çağrısıyla düzenlenen mitingde fındıkla ilgili taleplerin yer aldığı dövizler taşındı, pankartlar açıldı. Bu Mitingin önderleri eski Solcuları ve çocukları, demek ki onlar daha duyarlı FINDIK konusunda.

TEKNOFEST Karadeniz Rüzgârı Giresun’da Esti! TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen teknoloji yarışmaları ilimizde gerçekleştirildi. Şehrimizin tanıtımı için de bu festival çok önemli oldu. Bugün teknolojinin konuşulduğu ve görüldüğü bu festivalin Giresun markasına da katkısı oldu.

 

Covid-19 vakaları yükselişe geçmiş durumda. Günlük vaka sayısı 32 bini buldu, endişe arttı. Uzmanlar grip benzeri semptom yaşayanların test yaptırması gerektiğini kaydederek, “Covid ihtimalini düşünmeliler” diye uyarıyorlar. Virüsün bulaşıcılığı yüksek. Artık yasaklar yok, kapatmalar yok, zorunlu maske kullanımı yok. Risk gruplarının kendini koruması gerekiyor. Diğer insanlarla mesafesini korumalı, maskemizi takmalı, sosyal alanlarda ya bulunduğu ortamları havalandırmalı ya da kapalı yerlere girmemeliyiz ve mutlaka aşılarımızı güncellemeliyiz.

 

Bir süredir amansız hastalıkla mücadele eden Şebinkarahisar İlçemizin Belediye Başkanı ŞAHİN YILANCI’nın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Şebinkarahisar halkına baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

 

Giresunspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Erzurum kampı sona erdi. Verimli bir hazırlık kampı geçirdik. Hocamız hazırlık kampında genç oyuncularımızı görme fırsatı yakaladı. Takımımız Giresunspor Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarına devam edecek. Giresunspor 30 Temmuz’da Rizespor ile hazırlık maçı oynayacak. Bizde takımızı yeni sezon öncesi görme fırsatı yakalayacağız. Taraftarlarımızın bu karşılaşma da takımımızı yalnız bırakmayacaklardır. Giresunspor’umuza Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4122’nci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL