Köşe Yazısı

FINDIĞIN HALİ.!

İYİ Haftalar…   YAZIKTIR BU ÜRETİCİYE: Yevmiye 300 TL. Bahçe altı 1200 TL yevmiye, Fındık gübresi Tarım Kredi DAP gübre 50 kg, Torba 720 TL, Bahçe Budama ve Bahçe Yıkama..

FINDIĞIN HALİ.!

İYİ Haftalar…

 

YAZIKTIR BU ÜRETİCİYE: Yevmiye 300 TL. Bahçe altı 1200 TL yevmiye, Fındık gübresi Tarım Kredi DAP gübre 50 kg, Torba 720 TL, Bahçe Budama ve Bahçe Yıkama 1500 TL, Bahçe ilacının 1 litresi 280 TL. Fındık ayıklama patoz 1 saat 1000 TL. AÇIKLANAN FINDIK FİYATI ise 54 TL. Üretici buna ağlarken FINDIK ALICILARI 50 TL’nin ALTINDA fiyat diyorlar. Hangi vicdan, hangi Müslüman? Yazıktır bu üreticiye, İşte, FINDIĞIN HALİ BU.!

 

Üniversite adaylarının geri sayım heyecanı devam ediyor. YKS Tercih Sonuçları dün sabah saat 08.00’da erişime açıldı. Yapılan ilk açıklamalarda YKS yerleştirme sonuçları kapsamında üniversite kontenjanlarının yüzde 99’unun dolduğu açıklandı. Bu yılki boş kontenjan sayısı ise geçtiğimiz seneye göre 150 bin azalarak 13 bin olarak duyuruldu. Tercihlerini ÖSYM tarafından yayımlanan kılavuza göre yapan adaylar sınav sonucu sonrası kayıt süreçlerini sorgulamaya başladı. Üniversite kayıtları bu ay içinde gerçekleştirilecek. Barajın kaldırılması ve sınav süresinin uzatılması gibi değişiklikler, üniversiteleri daha ulaşılabilir hale getirdi. Bu durum ne kadar iyi oldu tartışılır. Umarım sonuçlar ve gidişat tüm öğrenci adayları için hayırlı olur.

 

Giresunspor’umuz zorlu Galatasaray deplasmanından galibiyetle döndü. Ali Sami Yen’de 1-0’lık skorla ilk üç puanımızı aldık. Takımımıza 4-5 transfer daha yapılacak. Geçen sezon ki gibi iyi oynuyoruz. Yapılacak takviyelerle de daha iyi olacağız. İlk 2 hafta da iyi işler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu hafta evimiz de Kasımpaşa’yı ağırlayacağız. Tribünlerimizin dolması gerekiyor. İnşallah saha ve seyirci avantajıyla evimizde de galibiyet alıp puanımızı 6’ya çıkarırız. Giresunspor’umuza Başarılar Dilerim.

 

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4143’üncü Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL