Köşe Yazısı

FINDIĞA FİYAT.!

İYİ Haftalar… Bir buçuk ay sonra Fındık toplama zamanı oluyor. Bu enflasyonda, ihracat ürünü olan fındık fiyatı ne olur? İktidar bu dönemde 65 TL fındık fiyatını açıklarsa AKP eski dönemlerindeki..

FINDIĞA FİYAT.!

İYİ Haftalar…

Bir buçuk ay sonra Fındık toplama zamanı oluyor. Bu enflasyonda, ihracat ürünü olan fındık fiyatı ne olur? İktidar bu dönemde 65 TL fındık fiyatını açıklarsa AKP eski dönemlerindeki oyu alabilir, 65 TL’nin altında fiyat açıklarsa AKP Karadeniz’de hayal kırıklığına uğrar.

İktidar 6’lı masanın yani Millet İttifakı’nın adayını açıklaması için her türlü baskıyı yapıyor. Buna göre böyle bir mecburiyeti olmadığı için son anına kadar açıklamamalı. Anında yıpratma ve Ezme operasyonu başlar. Yoksa sürpriz aday, Tanınan-itibarlı-Dürüst olduğu takdirde bu mevcut şekil muhakkak değişir. Hayırlısı olur İnşallah.

Ülke her güne yeni bir zam haberiyle uyanılan bir dönemden geçiyor. Gelinen son noktada ise sokağın ana gündemi hayat pahalılığından başka bir şey olmuyor. Geniş halk kesimleri toplumsal bunalım içinde yaşam mücadelesi verirken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Şimdi birileri çıkıp, ‘Aç kaldık’ diyor. Vicdansızlık yapmayın. Ne aç kaldın? Aç kalan falan yok. Dürüst ol, samimi ol. Sürekli olarak yapmış olduğumuz zamlarla, yapmış olduğumuz parasal düzenlemelerle de vatandaşımızın bu imkânlarını da nereden nereye getirdiğimiz ortada” şeklinde konuşuyor. Dürüst ve samimi olalım. Aç kaldık. Tarım ülkesi olan Türkiye’de aç kaldık. Marketler korku tüneli oldu bizim için. Akar-yakıta gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Dayanılmaz bir hal aldı. Çok çok bunaldık bu pahalılıktan. Hayat pahalılığı ve enflasyon belimizi büktü.

Giresunspor’da yeni sezon hazırlık kampı Haziran sonu başlıyor. Geçen sezon ki kadromuzdan 6-7 oyuncu bulunuyor. Bugün transfer sezonu açıldı. Bu sezon geniş, genç ve dinamik bir kadro kurmamız lazım. Transfer yaparken sezonluk değil de biraz daha ileriye dönük bir kadro oluşturmalıyız. En azından iskelet kadromuzu oluşturabilmeliyiz.

Pazarsuyu Spor Kulübümüz ligin son karşılaşmasında Teyyaredüzüspor’a konuk olacak. Yeni kurulan bir takımız ve bu sezon ligde tecrübe kazandık. Eksik yanlarımızı gördük. Yeni sezonda daha iyi işler yapacağız. Giresunspor’umuza ve Pazarsuyu Spor Kulübümüze Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA…

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4083’üncü Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL