Köşe Yazısı

EMEKLİNİN HAYAL KIRIKLIĞI BİTMİYOR!

İYİ Haftalar…   Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda, birçok konuya değinirken, emekli zammına ilişkin bir açıklama gelmemesi vatandaşları hayal kırıklığına uğrattı. 5 milyona yakın emeklinin maaşı hali hazırda..

EMEKLİNİN HAYAL KIRIKLIĞI BİTMİYOR!

İYİ Haftalar…

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda, birçok konuya değinirken, emekli zammına ilişkin bir açıklama gelmemesi vatandaşları hayal kırıklığına uğrattı. 5 milyona yakın emeklinin maaşı hali hazırda 7 bin 500 lira civarında. Açlık sınırının bile altında maaş alan emekli vatandaşlar, hayat pahalılığı ile boğuşup ayın sonunu getirmeye çalışıyor. Yakın zamandaki tek beklenti ise Cumhuriyetimizin 100. Yılı sebebiyle 29 Ekim’de verileceği öne sürülen 5 bin TL ikramiye… Yazık, emeklinin çilesi ve kaygısı bitmiyor!

 

3 ay önce en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkarılıp, memur emeklisine de seyyanen zam yapılması önerisini reddederek, vatandaşa 11 bin lirayı çok gören AKP Sakarya Milletvekili aynı zamanda FİSKOBİRLİK Başkanı olan Lütfi Bayraktar, 73 bin TL milletvekili maaşının yetmediğini söylemiş. Sabredin, şükredin Lütfi Bey.  Çok fazla düğünlere gittiğinden, aracının haftalık yakıt bedelinden dert yanmış. Milletvekili maaşının yanında FİSKOBİRLİK’ten de maaş alıyor kendisi. Milletin hali perişan iken vekil keyfini düşüyor. Milletvekilinin önce milletini düşünmesi gerekirken sayın vekilin düşündüklerine bakın.

 

Ülkemizde Eris Varyantının artış göstermesinin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Eris varyantına yönelik yeni bir tedbir gerekmiyor. Hastalığı artık çok iyi tanıyoruz ve endişe edecek hiç bir durum yok” diyerek yüreklerimize su serpti. Hastaneye yatış oranlarının oldukça düşük olduğu, ağır hastalık yapmadığı ve hafif seyrettiğinin de belirtilmesi çok şükür ki yeni bir aşıya gerek olmadığını gösteriyor. Yine de sağlığımıza ve gerekli tedbirler almaya kendi içimizde özen göstermeliyiz.

 

Giresunspor, bu hafta evinde İzmir ekibi Altay’ı ağırlayacak. İki ekibinde puanı aynı. Evimizde oynayacağımız bu önemli karşılaşmada mutlak galibiyet almamız gerekiyor. Bu hafta taraftarlarımızın da takımımıza tam destek vermesi gerekiyor. İnşallah evimizde güzel bir sonuç alırız.

Bulancakspor, yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu sene iddialı bir kadro kuran kırmızı-beyazlı ekipte morallerin yerinde olduğunu görüyoruz. Güzel bir aile ortamı oluşturulmuş. Bu sezonda takımımızı şampiyon görmek istiyoruz.

 

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4552’inci Günü

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL