Köşe Yazısı

EMEKLİLER..

İYİ Haftalar… Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, EMEKLİLER için yılbaşına kalmadan müjde gelir mi sorusuna “İnşallah” diye cevap verdi. Anlayacağınız üzere emeklinin durumu inşallaha, maşallaha kaldı. Her geçen gün emeklilerimizin kayıplarının telafisi..

EMEKLİLER..

İYİ Haftalar…
Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, EMEKLİLER için yılbaşına kalmadan müjde gelir mi sorusuna “İnşallah” diye cevap verdi. Anlayacağınız üzere emeklinin durumu inşallaha, maşallaha kaldı. Her geçen gün emeklilerimizin kayıplarının telafisi daha da zorlaşıyor. Alım gücü giderek eriyor, bir emekli aylığı bir aylık ev kirasının yarısını bile ödemiyor. Gelen zamlar emeklinin soluğunu kesmiş durumda iken bir de “Zam gelecek mi?” sorusuna “İnşallah” cevabı alıyoruz. Daha fazla nereye kadar oyalanacağız merak konusu. Türkiye şartlarında emekliler açlık sınırının altında yaşıyor, daha doğrusu yaşamak zorunda bırakıldı. TBMM açıldı 16 milyon Emekli, Ücretlere iyileştirme ve zam bekliyor. Aylardır EKİM ayı işaret edildi. Emeklinin daha fazla bekleyecek takati ve sabrı kalmadı. Emeklilere, verilen sözlerin gereğini yapılmalı!

Suriye görev gücü kapsamında geçen hafta Afrin’den dönen Giresun Jandarma Özel Harekât (JÖH), Tabur Komutanlığımızın kahraman komandoları, vazifelerini büyük bir gayret ve fedakârlıkla yerine getirdiler. Allah hepsinden razı olsun.

6 EKİM Cuma günü Gazetemiz bünyesinde olan ALDOSA TV sizlerle ilk programını yapma gayretindeyiz.

Pazar günü Ankara’da yaşanan bombalı saldırısı sonucu, terörün kanlı ve kalleş yüzüne bir kez daha şahit olduk. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde düzenlenen hain terör saldırısını şiddetle kınıyor, saldırıda yaralanan emniyet mensuplarına acil şifalar dilerim.

Giresunspor, bu hafta evinde Altay ile golsüz berabere kalarak hanesine bir puan yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekip 7 haftada 5 puan topladı. Ekibimiz ligin 8.haftasında Adanaspor ile mücadele edecek. Giresunspor’un genç bir kadrosu var ve ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Bulancakspor, sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Erzurum kampından döndükten sonra hız kesmeden ilçede çalışmalarını sürdüren ekibimiz de oyuncuların azmi ve mücadelesi göz dolduruyor. İnşallah sezona güzel bir başlangıç yapıp hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz.

 

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4556’ıncı Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL