Köşe Yazısı

EMEKLİ YOK MU SAYILIYOR?

İYİ haftalar. Aylardır emekliler ‘Yedi bin beş yüz lirayla’ geçinemediklerini her platformda ifade ettikleri noktada 2024 yılında yüzde otuz yedi nokta elli yedi artışla on bin üç yüz on altı..

EMEKLİ YOK MU SAYILIYOR?

İYİ haftalar.

Aylardır emekliler ‘Yedi bin beş yüz lirayla’ geçinemediklerini her platformda ifade ettikleri noktada 2024 yılında yüzde otuz yedi nokta elli yedi artışla on bin üç yüz on altı lira alıyor. TÜİK yıllık artışı yüzde altmış dört nokta yetmiş yedi açıklarken bu uygulama ile emekliler yok olsun mu denmek isteniyor? Emekli olan ve milletvekilliği yapan vekil ise iki yüz otuz bin maaş alıyor bu da ‘MAAŞ ADALETSİZLİĞİ’

Gazze’ de katliam devam ediyor. Ölü sayısı yirmi iki bini geçti. İnsanlık izlemeye devam ediyor.

RİYAD’ da yapılamayan Süper Kupa Müsabakası için sebep ve açıklama yapılamadı. Bakalım kimin üstüne kalacak.

2024 yılı A’ den Z’ye zam furyasıyla başladı. Her gün zam haberleri gelmekte. Daha zamlı maaşlar cebe girmeden çıkmaya başladı, hayırlısı olsun.

Bulancakspor dolu dizgin gidişatını sürdürüyor. Ligde arka arkaya 5 galibiyet aldı. Şimdi de haftasonu ligin ilk yarısının son maçına çıkacak, temenni ediyorum ki kırmızı beyazlılar bu mücadeleden de galibiyetle ayrılarak devre arasına avantajlı bir şekilde girer.

Giresunspor’ da ise mali tablo içler acısı, yaklaşık 350 milyon lira borç var. Transfer tahtasının açılması için yaklaşık 100 milyon lira ödemeye yapılması gerekiyor. Eldeki oyuncular hep genç ve çok fazla tecrübesi olmayan çocuklar, ligdeki durum ise berbat. Başkan Nahit Yamak bir şeyler yapmaya çalışıyor. Önceki akşam düzenlenen yardım gecesinde 18 milyon 611 bin lira para toplandı. Birkaç tane daha yardım gecesi düzenleyeceklermiş, inşallah gereken para şehrin önde gelenleri ve Giresunlularla birlikte toplanır ve takım ikinci yarıya daha sağlıklı başlar.

SAYGILARIMLA

hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4651’inci günü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL