Köşe Yazısı

EMEKLİ FERYATTA.!

Yanlış yazmadım EMEKLİLER FERYAT ediyor. Emeklilikten aldıkları para yetmediği için mecburen çalışmalarına karşılık bir de Devlet bu emeklilere ceza veriyor. Karadeniz’de her kesim azdan çoktan fındık bahçesi Atadan kalma olsa..

EMEKLİ FERYATTA.!

Yanlış yazmadım EMEKLİLER FERYAT ediyor. Emeklilikten aldıkları para yetmediği için mecburen çalışmalarına karşılık bir de Devlet bu emeklilere ceza veriyor. Karadeniz’de her kesim azdan çoktan fındık bahçesi Atadan kalma olsa vardır. Bunun karşılığında Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlıdır (ÇKS) bundan dolayı da üç yüz, beş yüz, altı yüz gibi bedeller bahçe bakımı için alırlar yani bahçe bakım desteği Fındık yıllık yaklaşık üç milyar dolar Türkiye’ ye girdi sağlayan üründür. Emeklilere destek için verilen Beş bin liradan bu fındık desteği alanlar mahrum bırakılmıştır. Bunun Anlamı Emekli artık YAŞAMASIN demektir VAH EMEKLİLERE.

Bulancak Belediyesi için adaylar yavaş yavaş kendilerini ortaya çıkarıyorlar. Tek çıkarmayan sessiz olan her zamanki gibi mevcut Başkan RECEP YAKAR görünüyor daha önceden de aynı oyunu KADİR AYDIN’a yapmıştı. Onun için RECEP YAKAR’dan yine bir oyun bekliyorum. Hadi Hayırlısı.

İsrail, 7 Ekim’den bu yana Filistin’de acımasızca saldırılarına devam ediyor. Bebek, çocuk, kadın, yaşlı, hasta, engelli dinlemeden, okul, hastane, kamp gözetmeden sivillere yönelik katliamlarıyla tarihin en acımasız zulmünü yaşatıyor. Batı ülkeleri, İsrail’e karşı sessizliğini koruyor. Türkiye’de eylemler, yürüyüşler devam ediyor. Gazze’den çıkarılan bazı kanser hastalarıyla refakatçilerini taşıyan iki uçak, Türkiye’ye geldi. Tedavileri burada devam edecek. Gazze Şeridi’ ne düzenlediği saldırılarda saatte 5 çocuk öldürülürken, bombalamalar arasında ortalama 7 bebek dünyaya geliyor. Bu çocukların da hayatı tehlikede. Artık bir son bulmalı, yeter.!

1926 Bulancakspor’da yüzler ne zaman gülecek? Üst üste aldığı yenilgiler takımı etkilese de inanıyorum ki bu zor günleri de atlatacaklar.
Giresunspor, Trenyol 1 ligin 23. haftasında 25 Kasım Cumartesi günü evinde Kocaelispor’u konuk edecek. Kocaelispor ligde 2. sırada yer alıyor. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Çok önemli bir maça çıkacağız. Taraftarlarımızın bu maça yoğun ilgi göstermesi gerekiyor. Gençlerimizi sahada yalnız bırakmayalım. Onlar sahada mücadele ederken biz de tribünden onlara destek olalım.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4601’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL