Köşe Yazısı

DİŞ HASTANESİ..

İYİ Haftalar…   Nihayet DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Tam ve Eksiksiz hizmete başladı. Bu fakültenin açılmasına GRÜ Rektörü YILMAZ CAN’ın katkı ve gayretlerini takdir ederim. Giresun’umuza değerli bir fakülte kazandırdılar. Teşekkürler…

DİŞ HASTANESİ..

İYİ Haftalar…

 

Nihayet DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Tam ve Eksiksiz hizmete başladı. Bu fakültenin açılmasına GRÜ Rektörü YILMAZ CAN’ın katkı ve gayretlerini takdir ederim. Giresun’umuza değerli bir fakülte kazandırdılar. Teşekkürler.

 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizini 650 baz puanlık artışla yüzde 15 düzeyine yükseltti. Artış piyasa beklentisinin altında kalsa da, açıklamada kademeli olarak faiz artışlarının devam edileceği mesajı verildi. Merkez Bankası, en son Mart 2021’de faiz artırmıştı. Karar sonrası borsa ve dolar yükselişe geçti. Terslik var ama nerede?

 

Yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte uyarılar da peş peşe geliyor. Bayram da kurban kesecek olan vatandaşlara önemli uyarılar geldi. Uygunsuz kurban kesimi ile ilgili ceza uyarısı gelirken sokakta kurban kesenlere para cezası uygulanacak. Park, bahçe, cadde, sokak, bina önleri, meydan gibi umuma açık ve kurban satış ile kesimine uygun olmayan yerlerde bu tür faaliyetlerde bulunanlar ile kesime uygun alanlarda gerekli önlemleri almayanlara, 3 Bin 36 TL idari para cezası uygulanacağı açıklandı.

 

Okullar tatilde, yaz gelmedi. Yağmur, yağmur. Bakalım nasıl bir yaz olacak bu iklim değişikliğinde. Güneşi görmeye hasret kaldık.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4454’üncü günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL