Köşe Yazısı

DEMOKRASİ İÇİN MEDYA, MEDYA İÇİN DEMOKRASİ!

Maalesef çok üzülecek sözle muhtara saldırmak ve de basın “Bu basın iki çaya” haber yapar sözü bir mülki amirine yakışmaz. Şu zamanda zor şartlarda gazetecilik görevini yapan basına saygı göstermek..

DEMOKRASİ İÇİN MEDYA, MEDYA İÇİN DEMOKRASİ!

Maalesef çok üzülecek sözle muhtara saldırmak ve de basın “Bu basın iki çaya” haber yapar sözü bir mülki amirine yakışmaz. Şu zamanda zor şartlarda gazetecilik görevini yapan basına saygı göstermek gerekirken kendi hatalarını kapatmak için Basını küçültecek söz söylemek yanlıştır. Giresun’da basınla kazanç sağlamaya çalışan 50’nin üstünde emekçi olup bir de bunların aileleriyle birlikte 200’ün üzerinde insan geçiniyor. Lütfen Basına saygı duyalım. Herkes Haddini Bilmeli. Özlemle, Ordu Valisi gibi Vali aramaya başladık.

 

Son zamanlarda KADIN CİNAYETLERİ tekrardan nüksetti! Zaten dur durak bilmeyen Kadına yönelik şiddet ve cinayetler ülkemizde toplumsal bir yara olmaktan çıkıp kangren halini aldı. Bu hal, çözülmek yerine her geçen büyüyerek devam etmekte ve toplum kadın cinayetlerine karşı duyarsız hale gelmektedir. Kadına yönelik şiddet doğal ve kaçınılmaz bir durum değildir. Bu şiddet ve cinayet sadece kadın ve erkeği değil toplumun bütününü etkileyen sosyal bir problemdir. Bu problemlerin artık çözüme kavuşturulmalı ve artık Şiddet Son Bulmalı!

 

Giresunlu siyasetçiler FINDIK konusunda sınıfta kaldı. Fındık Türkiye’de değil de başka bir ülkede yetişseydi fındığı parayla satın alamazdık. Fındık serbest piyasada hala 45-46 TL arası. Fındık üreticisi mağdur ve fındık üreticisini dinlemeyen siyasiler var. Bu böyle gitmez fındık üreticisi yapılanı unutmaz ve gerektiği zaman Giresunlu siyasilere gereken cevabı verecektir. Umarım bu durumu bir an önce düzeltirler ve Giresun kalite fındığı hak ettiği değeri bulur.

 

Giresunspor bu hafta sonu deplasmanda Alanyaspor’a konuk olacak, umarım takımımız lige verilen bu arayı iyi değerlendirir ve Alanya maçından puan veya puanlarla ayrılarak üst sırala doğru yükselişe geçer. Ben Giresunspor’un bu haftaki oynayacağı maçta puan alacağını düşünüyorum ve Giresunspor’a başarılar dilerim.

Pazar günü Bulancak’ta bulunan Amatör Spor Kulüpleriyle bir araya geldik. Hoş sohbet ve muhabbet ile bu sezon Giresun amatörüne Bulancaklılar olarak renk katacağız, inşallah bu sezon Bulancak kulüpleri hak etikleri yerde ligi tamamlarlar.

Bulancakpor kendi tesislerinde çalışmalar başladı. Umarım lig başlayana kadar iyi bir kadro kurup bu sezon Bulancak halkını sevindirirler. Mazisi başarılarla dolu. Bulancakspor bulunduğu konumu hak etmiyor. Başkan Recep YAKAR önderliğinde takımımız bir üst lige çıkar ve Bulancak halkını sevindirir.

Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü Teknik Direktör Hüseyin Tomak nezaretinde çalışmalara başladı. takımda eksik olan yerlere takviyeler yapılacak, bu sezon Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü ligde başarılı olur.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim.

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4185’inci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL